Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОСАМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200953043
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200953043 от 2010-04-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 4, 2009 10:50
Наименование
ДОСАМ
Транслитерация
DOSAM LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бл. 309, вх. Б, ет. 5 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и за чужбина, след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта, складови сделки, , логистична дейност, търг... извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и за чужбина, след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта, складови сделки, , логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство, транспортни, консултантски услуги, обмен на валута / обменно бюро /;търговия на дребно/след получаване на надлежно разрешение/ с всички лекарствени средства , разрешени за употреба в България , стоматологични материали , билки, детски храни, превързочни материали , парфюмерия и козметика, санитарно-хигиенни материали , уреди, дезинфекционни и дератизационни материали , оптични материали и услуги , препарати използвани от ветеринарната медицина , както и всички видове дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Велмира Бориславова Виденова (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Йозеф Матишак (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОСАМ ЕООД на латиница "DOSAM LTD" с ЕИК/ПИК 200953043 е основана на 4 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДОСАМА", но на 12 Април 2013 година то бива сменено на сегашното "ДОСАМ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2009-12-04
Регистрация на фирмата

2010-01-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Драган Цанков, 36, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Ангиста, 3, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- складови сделки,предлагане на услуги във връзка с получаване на влог на движими вещи и стоки,логистична дейност,търговско представителство и посредничество,комисионерство,транспортни, консултатнтски услуги, както и всички видове дейности незабранени от закона.
+ Посредничество по информиране и наемане на работа, след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта, складови сделки, предлагане на услуги във връзка с получаване на влог на движими вещи и стоки, логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство, транспортни, консултатнтски услуги, както и всички видове дейности незабранени от закона.

2010-02-03
Промяна предмет на дейност
- Посредничество по информиране и наемане на работа, след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта, складови сделки, предлагане на услуги във връзка с получаване на влог на движими вещи и стоки, логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство, транспортни, консултатнтски услуги, както и всички видове дейности незабранени от закона.
+ Извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и за чужбина, след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта, складови сделки, предлагане на услуги във връзка с получаване на влог на движими вещи и стоки, логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство, транспортни, консултатнтски услуги, както и всички видове дейности незабранени от закона.

2010-04-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200953043 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-12-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Ангиста, 3, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бл. 309, вх. Б, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и за чужбина, след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта, складови сделки, предлагане на услуги във връзка с получаване на влог на движими вещи и стоки, логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство, транспортни, консултатнтски услуги, както и всички видове дейности незабранени от закона.
+ извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България и за чужбина,след надлежно получен лиценз от Агенцията по заетостта,складови сделки, , логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионерство,транспортни, консултантски услуги, обмен на валута / обменно бюро /;търговия на дребно/след получаване на надлежно разрешение/ с всички лекарствени средства ,разрешени за употреба в България ,стоматологични материали ,билки, детски храни, превързочни материали , парфюмерия и козметика, санитарно-хигиенни материали ,уреди, дезинфекционни и дератизационни материали ,оптични материали и услуги , препарати използвани от ветеринарната медицина , както и всички видове дейности, незабранени от закона.

2013-04-12
Промяна наименование
Името се сменя от ДОСАМА на ДОСАМ

2023-01-17
Заличаване управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма