Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЪРБЪН ЛАБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200953292
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 4, 2009 11:45
Наименование
ЪРБЪН ЛАБ
Транслитерация
URBAN LAB LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. СЪБОРНИ, 31, ет. 4 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
93.29 - Други дейности, свързани с развлечения и отдих
Предмет на дейност
търговско представителство и посредничество; маркетинг и маркетингови изследвания; консултантски услуги по стопанско управление; рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с ... търговско представителство и посредничество; маркетинг и маркетингови изследвания; консултантски услуги по стопанско управление; рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с интелектуална и индустриална собственост; галерийна дейност; организиране, провеждане и техническо обслужване на семинари, фестивали и конгреси прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОГНЯН ИВАНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 22 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАН ЦВЕТЕЛИНОВ ЦОНЕВ 150.00 лв - 75.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НАДЕЖДА ИВАНОВА ЧИПИЛСКА-КАЛИНОВА 50.00 лв - 25.00% дял (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ОГНЯН ИВАНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 22 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЪРБЪН ЛАБ ЕООД на латиница "URBAN LAB LTD" с ЕИК/ПИК 200953292 е основана на 4 Декември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "П и К Мениджмънт", но на 12 Юли 2011 година то бива сменено на сегашното "ЪРБЪН ЛАБ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2009-12-04
Регистрация на фирмата

2011-07-12
Промяна наименование
Името се сменя от П и К Мениджмънт на ЪРБЪН ЛАБ ООД
Промяна наименование
Името се сменя от ЪРБЪН ЛАБ ООД на ЪРБЪН ЛАБ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ЦАР ИВАН ШИШМАН, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ЦАР ИВАН ШИШМАН, 13
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги, счетоводни услуги, административно управление на предприятия; експорт, импорт; транспорт по суша, вода и въздух; производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, в това число на горива и смазочни материали, резервни части, автомобилни гуми, тютюн и неговите изделия, ценни метали, при спазване на съответните законови изисквания; складова, спедиционна, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; извършване на сделки с произведения на изкуството, авторско право и интелектуална собственост; туризъм, ресторанстьорство, хотелиерство (след лиценз); издателска дейност; всички видове услуги; покупка на недвижими имоти и обзавеждане с цел продажба; строителство; откриване на представителства в чужбина, съобразно законодателството; международен автомобилен транспорт на товари и пътници; извършване на дейности, които по предмет и обем изискват водене по търговски начин, след снабдяване с лиценз, ако това е предвидено в закона; предприемаческа и инвестиционна дейност в страната и чужбина; организиране на сезонен и почасов труд по надлежен ред; наемане на машини и обекти.
+ Търговско представителство и посредничество; маркетинг и маркетингови изследвания; консултантски услуги по стопанско управление; рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с интелектуална и индустриална собственост; галерийна дейност; организиране, провеждане и техническо обслужване на семинари, фестивали и конгреси.

2012-11-15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество; маркетинг и маркетингови изследвания; консултантски услуги по стопанско управление; рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с интелектуална и индустриална собственост; галерийна дейност; организиране, провеждане и техническо обслужване на семинари, фестивали и конгреси.
+ търговско представителство и посредничество; маркетинг и маркетингови изследвания; консултантски услуги по стопанско управление; рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с интелектуална и индустриална собственост; галерийна дейност; организиране, провеждане и техническо обслужване на семинари, фестивали и конгреси

2015-09-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, УЛ. ЦАР ИВАН ШИШМАН, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. СЪБОРНИ, 31, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма