Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОССИНО ИНВЕСТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200956178
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200956178 от 2010-03-22 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 7, 2009 17:05
Наименование
РОССИНО ИНВЕСТ
Транслитерация
ROSSINO INVEST
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул.ДОБРИ КЕХАЙОВ, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги продаде. Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в ст... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги продаде. Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване с нужните лицензи и разрешителни/. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Туристическа, туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност /след снабдяване със съответния лиценз/. Отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем. Внос, износ и външнотърговска дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГУЕРРИНО РОССИНО (свързан с 8 фирми)
Управител: ПАЧЕЛЛА ИММАКОЛАТА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГУЕРРИНО РОССИНО 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: ПАЧЕЛЛА ИММАКОЛАТА 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГУЕРРИНО РОССИНО (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОССИНО ИНВЕСТ ООД на латиница "ROSSINO INVEST" с ЕИК/ПИК 200956178 е основана на 7 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2009-12-07
Регистрация на фирмата

2010-01-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги продаде. Проектиране, производство и търговия на мебели и обзавеждане за офиса и за дома. Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване със съответния лиценз/. Придобиване и управление на дялови участия в дружества. Туристическа, туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност /след снабдяване със съответния лиценз/. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Отдаване на движими и недвижими имущество под наем. Дейност на търговско представителство и посредничество. Внос, износ и външнотърговска дейност. Всяка друга незабранена от закона дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги продаде. Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване с нужните лицензи и разрешителни/. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Туристическа, туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност /след снабдяване със съответния лиценз/. Отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем. Внос, износ и външнотърговска дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.

2010-03-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200956178 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма