Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРОПРОМСТРОЙ 777 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200961620
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200961620 от 2012-08-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 10, 2009 15:49
Наименование
АГРОПРОМСТРОЙ 777
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, ЗЛАТИШКИ ПРОХОД, 60 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, комисионна, складова, лизингова и консигиационна дейност, превозна, хотелиерска,... Продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, комисионна, складова, лизингова и консигиационна дейност, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и търговия на строителни и инертни материали, проектиране, земеделие, производство и търговия на алкохолни напитки и дестилати, строителни и ремонтни дейности, транспортна дейност, външнотърговска дейност, както и други търговски дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР АСЕНОВ МАНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР АСЕНОВ МАНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРОПРОМСТРОЙ 777 ЕООД с ЕИК/ПИК 200961620 е основана на 10 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2009-12-10
Регистрация на фирмата

2011-06-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Мизия, ул.ДАФИНКА ЧАРГАРСКА, 7
+ БЪЛГАРИЯ, с. Муселиево, ПАИСИЙ, 32
Промяна предмет на дейност
- земеделие, производство и търговия със земеделска продукция, хлебопроизводство, гъбопроизводство и производство на компост за гъби, производство и търговия с охлюви и производство на компост за охлюви, производство и гьрговия на алкохол и алкохолни напитки и дестилати, вътрешна и външна търговия, строителни и ремонтни дейности, както и всички други дейности незабранени от законодателството на Република България.
+ ЗЕМЕДЕЛИЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ, ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА АЛКОХОЛ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ДЕСТИЛАТИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РИБА И РИБНИ ПРОДУКТИ И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ.

2012-08-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200961620 на основание друго от ЗДДС

2016-09-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Муселиево, ПАИСИЙ, 32
+ БЪЛГАРИЯ, с. Ясен, КОСТА ЗЛАТАРЕВ, 2
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-08-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Ясен, КОСТА ЗЛАТАРЕВ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, ЗЛАТИШКИ ПРОХОД, 60
Промяна предмет на дейност
- ЗЕМЕДЕЛИЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ, ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА АЛКОХОЛ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ДЕСТИЛАТИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РИБА И РИБНИ ПРОДУКТИ И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ.
+ Продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, комисионна, складова, лизингова и консигиационна дейност, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна дейност, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и търговия на строителни и инертни материали, проектиране, земеделие, производство и търговия на алкохолни напитки и дестилати, строителни и ремонтни дейности, транспортна дейност, външнотърговска дейност, както и други търговски дейности, незабранени със закон.

2023-01-06
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма