Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАЛТАКАС ХАУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200962474
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 11, 2009 10:33
Наименование
КАЛТАКАС ХАУС
Транслитерация
KALTAKAS HOUSE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул.България, 98, бл. Астра, вх. Д, ет. 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
5523 - ПОСРЕЩАНЕ НА ТУРИСТИ В КЪЩИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ.
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви незабранени от закона стоки, суровини и мат... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви незабранени от закона стоки, суровини и материали; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, както и всякакви други видове търговски дейности и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕСЕЛИН АНТИМОВ КУЦЛЕВ (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОЖИН БОГОМИЛОВ РЕДЖЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РАДОСТИНА ДОБРОМИРОВА САВОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕСЕЛИН АНТИМОВ КУЦЛЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАЛТАКАС ХАУС ЕООД на латиница "KALTAKAS HOUSE" с ЕИК/ПИК 200962474 е основана на 11 Декември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-12-11
Регистрация на фирмата

2023-02-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Доспат, ул. РОЖЕН, 13 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул.България, 98, бл. Астра, вх. Д, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕЩАНЕ НА ГОСТИ В КЪЩИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ, СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО-ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КОМИСИОНЕРСКА И КОНСИГНАЦИОННА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви незабранени от закона стоки, суровини и материали; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, както и всякакви други видове търговски дейности и услуги, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма