Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Диджитал Вию ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200962850
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 11, 2009 12:17
Наименование
Диджитал Вию
Транслитерация
Digital View Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, "Бизнес парк София", сграда 3, ет. 3, оф.5 Виж на картата
Предмет на дейност
Онлайн търговия; анализ на рекламата в социалните медии; маркетингов одит; услуги за онлайн маркетинг; електронни рекламни банери; платформи за платени услуги (филми, игри и т.н.), дроп шипинг усл... Онлайн търговия; анализ на рекламата в социалните медии; маркетингов одит; услуги за онлайн маркетинг; електронни рекламни банери; платформи за платени услуги (филми, игри и т.н.), дроп шипинг услуги; вътрешно- и външнотърговска дейност, внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции и сделки; производство и продажба на стоки на едро и дребно; търговско представителство; издаване карти, талони и ваучери за игри ; интернет услуги и комуникации; складови сделки; рекламни, информационни, програмни или други услуги, както и всяка друга дейност или услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Павел Георгиев Павлов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Павел Георгиев Павлов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Диджитал Вию ЕООД на латиница "Digital View Ltd." с ЕИК/ПИК 200962850 е основана на 11 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕРАЛИ", но на 30 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "Диджитал Вию". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2009-12-11
Регистрация на фирмата

2021-05-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Веринско, УЛ.21, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 32, вх. 4, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ,СТОКИ ЗА БИТА И СТОКИ ЗА ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИЕ,ПРОИЗВОДСТВО,ПРЕРАБОТКА,ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ,СЕЛСКОСТОПАНСКИ УСЛУГИ,СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ И СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО УСЛУГИ,ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ,ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Онлайн търговия; анализ на рекламата в социалните медии; маркетингов одит; услуги за онлайн маркетинг; електронни рекламни банери; платформи за платени услуги (филми, игри и т.н.), дроп шипинг услуги; вътрешно- и външнотърговска дейност, внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции и сделки; производство и продажба на стоки на едро и дребно; търговско представителство; издаване карти, талони и ваучери за игри ; интернет услуги и комуникации; складови сделки; рекламни, информационни, програмни или други услуги, както и всяка друга дейност или услуги, незабранени от закона.

2021-08-30
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕРАЛИ на Диджитал Вию
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 32, вх. 4, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, "Бизнес парк София", сграда 3, ет. 3, оф.5
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма