Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЙ ВИ ТРЕЙД ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200969777
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200969777 от 2010-02-16 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 17, 2009 09:51
Наименование
АЙ ВИ ТРЕЙД ГРУП
Транслитерация
IV TRADE GROUP OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. 13-ТИ МАРТ, 1, ет. 1 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
77.11 - Даване под наем и оперативен лизинг на леки и лекотоварни автомобили, без водач
Предмет на дейност
Отдаване под наем на автомобили и други транспортни средства. Внос и износ на автомобили и други транспортни средства – нови и втора употреба. Търговия с нови и употребявани автомобили и други транспо... Отдаване под наем на автомобили и други транспортни средства. Внос и износ на автомобили и други транспортни средства – нови и втора употреба. Търговия с нови и употребявани автомобили и други транспортни средства. Транспортни услуги, авторемонтни, сервизни и бояджийски услуги. Покупко-продажба на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство; вътрешна и външна търговия, превозни, спедиционни и комисионни сделки, туристически, хотелиерски дейности, рекламни, информационни или други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество и търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, консултантска дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ХРИСТОВ АТАНАСОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: МОНИКА ТОДОРОВА БЪРЗАНОВА (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ЕЛЕОНОРА ХРИСТОВА СТОЯНОВА 85,000.00 лв - 25.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ПЛАМЕН БОЯНОВ ПЕНЧЕВ 85,000.00 лв - 25.00% дял (свързан с 19 фирми)
Съдружник: МОНИКА ТОДОРОВА БЪРЗАНОВА 170,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МОНИКА ТОДОРОВА БЪРЗАНОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
340,000 лева (340,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЙ ВИ ТРЕЙД ГРУП ООД на латиница "IV TRADE GROUP OOD" с ЕИК/ПИК 200969777 е основана на 17 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 340,000 лева.

Хронология

2009-12-17
Регистрация на фирмата

2010-02-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200969777 на основание друго от ЗДДС

2012-04-26
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-12-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2017-07-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. 13-ТИ МАРТ, 1, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. 13-ТИ МАРТ, 1, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА, СТРОЕЖ И/ИЛИ РЕКОНСТРУКЦИЯ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА ИЛИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, СТРОИТЕЛСТВО НА ВСЯКАКЪВ ВИД СГРАДИ/ ГРАЖДАНСКО И ПРОМИШЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО/, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, РЕКЛАМНА, МАРКЕТИНГОВА И ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Консултантски и рекламни услуги в страната и чужбина; организиране на събития, на развлекателни и шоу програми; импресарска и продуцентска дейност, организиране на връзки с медиите; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; маркетингова и инженерингова дейност; търговско представителство и посредничество във връзка със закупуването на стоки, машини и съоръжения; лизинг, факторинг, комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги; информационно-програмни и агентски услуги; извършване на сделки и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, както и всякакви други дейности, разрешени от законодателството на Република България и при спазване на особените изисквания на закона.

2022-05-11
Промяна предмет на дейност
- Консултантски и рекламни услуги в страната и чужбина; организиране на събития, на развлекателни и шоу програми; импресарска и продуцентска дейност, организиране на връзки с медиите; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; маркетингова и инженерингова дейност; търговско представителство и посредничество във връзка със закупуването на стоки, машини и съоръжения; лизинг, факторинг, комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерски, ресторантьорски и туристически услуги; информационно-програмни и агентски услуги; извършване на сделки и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, както и всякакви други дейности, разрешени от законодателството на Република България и при спазване на особените изисквания на закона.
+ Отдаване под наем на автомобили и други транспортни средства. Внос и износ на автомобили и други транспортни средства – нови и втора употреба. Търговия с нови и употребявани автомобили и други транспортни средства. Транспортни услуги, авторемонтни, сервизни и бояджийски услуги. Покупко-продажба на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство; вътрешна и външна търговия, превозни, спедиционни и комисионни сделки, туристически, хотелиерски дейности, рекламни, информационни или други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество и търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, консултантска дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

2023-09-28
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
+ МОНИКА ТОДОРОВА БЪРЗАНОВА - 170000 лв - 50.00% дял
+ ПЛАМЕН БОЯНОВ ПЕНЧЕВ - 85000 лв - 25.00% дял
+ ЕЛЕОНОРА ХРИСТОВА СТОЯНОВА - 85000 лв - 25.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма