Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМ ЕЙЧ БИ СТУДИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200980859
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 28, 2009 13:14
Наименование
ЕМ ЕЙЧ БИ СТУДИО
Транслитерация
„MHB STUDIO“ Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ, 30 Виж на картата
Код на икономическа дейност
74.20 - Дейности в областта на фотографията
Предмет на дейност
Фотографски услуги:принт- принтиране на снимки (фотографии) - продажба на снимки;студийна фотография;професионални фотосесии - в и извън студио;модна фотография;интериорна фотография;арт и художествен... Фотографски услуги:принт- принтиране на снимки (фотографии) - продажба на снимки;студийна фотография;професионални фотосесии - в и извън студио;модна фотография;интериорна фотография;арт и художествена фотография; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество и всички други дейности незабранени със закон, като за дейностите за които е необходимо разрешение или лиценз- след набавяне със съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАЕЛА ХРИСТОВА БЕЛИЧОВСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИХАЕЛА ХРИСТОВА БЕЛИЧОВСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМ ЕЙЧ БИ СТУДИО ЕООД на латиница "„MHB STUDIO“ Ltd" с ЕИК/ПИК 200980859 е основана на 28 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТУДИО В", но на 3 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "ЕМ ЕЙЧ БИ СТУДИО". Седалището на компанията се намира в гр. Ботевград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2009-12-28
Регистрация на фирмата

2020-11-03
Промяна наименование
Името се сменя от СТУДИО В на ЕМ ЕЙЧ БИ СТУДИО
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ; ВСИЧКИ ВИДОВЕ МАСАЖ, СПА ТЕРАПИЯ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОИЗВОДСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ СТОКИ И УСЛУГИ, ЗЕМЕДЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Фотографски услуги:принт- принтиране на снимки (фотографии) - продажба на снимки;студийна фотография;професионални фотосесии - в и извън студио;модна фотография;интериорна фотография;арт и художествена фотография; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество и всички други дейности незабранени със закон, като за дейностите за които е необходимо разрешение или лиценз- след набавяне със съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма