Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕМЯ И СЛЪНЦЕ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200984028
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 30, 2009 11:34
Наименование
ЗЕМЯ И СЛЪНЦЕ
Транслитерация
EARTH AND SUNSHINE LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Борие Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на зелена енергия от възобновяеми енергийни източници; търговия с електроенергия; проектиране, строителство и управление на имоти и проекти; покупка, строеж или обзавеждане на недвижи... Производство на зелена енергия от възобновяеми енергийни източници; търговия с електроенергия; проектиране, строителство и управление на имоти и проекти; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; транспортна дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица; рекламна, импресарска, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги; осъществяване на други дейности и услуги, без забранените от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕДЖМИ ДЖАМИЛОВ ДЪБОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: КОСТАДИН ПЕТРОВ УЗУНОВ (свързан с 32 фирми)
Съдружник: НЕДЖМИ ДЖАМИЛОВ ДЪБОВ 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: КОСТАДИН ПЕТРОВ УЗУНОВ 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 32 фирми)
Съдружник: ВАЛЕРИ АЛЕКСАНДРОВ КРУШОВЛИЕВ 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 30 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕДЖМИ ДЖАМИЛОВ ДЪБОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕМЯ И СЛЪНЦЕ ООД на латиница "EARTH AND SUNSHINE LTD." с ЕИК/ПИК 200984028 е основана на 30 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НЕДЖМ", но на 18 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "ЗЕМЯ И СЛЪНЦЕ". Седалището на компанията се намира в с. Борие, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2009-12-30
Регистрация на фирмата

2019-06-18
Промяна наименование
Името се сменя от НЕДЖМ на ЗЕМЯ И СЛЪНЦЕ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСИЧКИ ВИДОВЕ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ И УСЛУГИ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; МЕНИДЖМЪНТ В ОБЛАСТТА НА ОБЕКТИ ОТ ВЪТРЕШНИЯ И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ; ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ; ДИСТРИБУТОРСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ИЗВЪРШВА ДЕЙНОСТТА СИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Производство на зелена енергия от възобновяеми енергийни източници; търговия с електроенергия; проектиране, строителство и управление на имоти и проекти; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти; ресторантьорска и хотелиерска дейност; комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; вътрешен и международен туризъм; транспортна дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни юридически и физически лица; рекламна, импресарска, информационна и програмна дейност или предоставяне на услуги; осъществяване на други дейности и услуги, без забранените от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма