Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЪСТЕЙНАБЪЛ ПРОДЖЕКТС ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200986207
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 5, 2010 09:17
Наименование
СЪСТЕЙНАБЪЛ ПРОДЖЕКТС
Транслитерация
SUSTAINABLE PROJECTS
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Славянска, 18а, вх. 1, ет. 1 Виж на картата
Има 18 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Маркетинг, представителство на български и чуждестранни лица, посредничество, сделки с недвижимо имущество, консултантска и рекламна дейност, както и всички други дейности, които не са заб... Маркетинг, представителство на български и чуждестранни лица, посредничество, сделки с недвижимо имущество, консултантска и рекламна дейност, както и всички други дейности, които не са забранени от закона. Ако законодателството изисква наличието на концесия, лицензия или разрешително за извършването на някоя дейност, съответната дейност може да бъде осъществявана единствено след получаването от Дружеството на съответната концесия, лицензия, разрешително или съответно – друг административен акт. прочети още скрии
Съвет на директорите
Борис Иванов Иванов (свързан с 10 фирми)
„Агенция за юридически консултации” ЕООД (свързан с 1 фирма)
Дарина Георгиева Петрова (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Сергей Лихак (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЪСТЕЙНАБЪЛ ПРОДЖЕКТС ЕАД на латиница "SUSTAINABLE PROJECTS" с ЕИК/ПИК 200986207 е основана на 5 Януари 2010 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2010-01-05
Регистрация на фирмата

2013-06-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг, представителство на български и чуждестранни лица, посредничество, сделки с недвижимо имущество, консултантска и рекламна дейност, както и всички други дейности, които не са забранени от закона. Ако законодателството изисква наличието на концесия, лицензия или разрешително за извършването на някоя дейност, съответната дейност може да бъде осъществявана единствено след получаването от Дружеството на съответната концесия, лицензия, разрешително или съответно – друг административен акт.
+ Маркетинг, представителство на български и чуждестранни лица, посредничество, сделки с недвижимо имущество, консултантска и рекламна дейност, както и всички други дейности, които не са забранени от закона. Ако законодателството изисква наличието на концесия, лицензия или разрешително за извършването на някоя дейност, съответната дейност може да бъде осъществявана единствено след получаването от Дружеството на съответната концесия, лицензия, разрешително или съответно – друг административен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма