Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Крестън БулМар – Велико Търново 1-1 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200995633
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 12, 2010 11:19
Наименование
Крестън БулМар – Велико Търново 1-1
Транслитерация
"KRESTON BULMAR - VELIKO TARNOVO 2000" OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, АЛЕН МАК, 13В Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, което включва: осчетоводяване на първична счетоводна документация; съставяне на счетоводни ре... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, което включва: осчетоводяване на първична счетоводна документация; съставяне на счетоводни регистри и справки; съставяне на междинни, годишни и консолидирани финансови отчети; начисляване на данъци и съставяне на всички видове данъчни справки и декларации; изчисляване на възнаграждения и свързаните с тях начисления и удръжки; данъчни консултации и данъчна защита; финансови и бизнес консултации. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ТОДОРОВ АЛЪРКОВ (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ИВАН ТОДОРОВ АЛЪРКОВ 49.00 лв - 49.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: КРЕСТЪН БУЛМАР ООД 51.00 лв - 51.00% дял (свързан с 103 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Крестън БулМар – Велико Търново 1-1 ООД на латиница ""KRESTON BULMAR - VELIKO TARNOVO 2000" OOD" с ЕИК/ПИК 200995633 е основана на 12 Януари 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРЕСТЪН БУЛМАР - ВЕЛИКО ТЪРНОВО 2000", но на 18 Август 2016 година то бива сменено на сегашното "Крестън БулМар – Велико Търново 1-1". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2010-01-12
Регистрация на фирмата

2016-08-18
Промяна наименование
Името се сменя от КРЕСТЪН БУЛМАР - ВЕЛИКО ТЪРНОВО 2000 на Крестън БулМар – Велико Търново 1-1
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ ПО РЕДА НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА: ОСЧЕТОВОДЯВАНЕ НА ПЪРВИЧНА СЧЕТОВОДНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, СЪСТАВЯНЕ НА СЧЕТОВОДНИ РЕГИСТРИ, СПРАВКИ И ОТЧЕТИ, СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, НАЧИСЛЯВАНЕ НА ДАНЪЦИ И СЪСТАВЯНЕ НА ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ, ОБРАБОТКА НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ НАЧИСЛЕНИЯ И УДРЪЖКИ, ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ И ДАНЪЧНИ ЗАЩИТИ.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, което включва: осчетоводяване на първична счетоводна документация; съставяне на счетоводни регистри и справки; съставяне на междинни, годишни и консолидирани финансови отчети; начисляване на данъци и съставяне на всички видове данъчни справки и декларации; изчисляване на възнаграждения и свързаните с тях начисления и удръжки; данъчни консултации и данъчна защита; финансови и бизнес консултации.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма