Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Р.Д.Л.-КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201000343
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 13, 2010 15:51
Наименование
Р.Д.Л.-КОНСУЛТ
Транслитерация
R.D.L.-KONSULT
Оборот
39,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Илинден, 2, вх. д Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Финансово, счетоводни и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги пр... Финансово, счетоводни и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, спедиционни и превозни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; посреднически услуги при продажба и наеми на недвижими имоти, управление на недвижими имоти; вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление; комисионна търговия, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чужди фирми, физически и юридически лица; предоставяне на фризьорски, козметични и други професионални трудово-интензивни услуги за красота и здраве; производство и продажба на средства за развлечения; опериране, експлоатация и предоставяне за ползване на атракционни съоръжения; услуги по анимация, спортни и културно-развлекателни дейности; рекламна дейност, проектиране и строителство, консултантска дейност, посредническа дейност, комисионерска дейност, импресарска дейност, спедиторска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; продажба на хранителни стоки, пакетирани стоки и стоки за директна консумация, плод-зеленчук; дейност по продажба на цветя и други оранжерийни растения и посадъчен материал; отдаване под наем на вещи, машини и автомобили; търговска дейност в страната и чужбина, търговска дейност със стопанска продукция и зърнени култури; охранителна дейност и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз или разрешително/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБКА ЙОРДАНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОЗАЛИНА КРАСИМИРОВА РУСАКИЕВА 20.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛЮБКА ЙОРДАНОВА ПЕТРОВА 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮБКА ЙОРДАНОВА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 39,000 25.81% - -
2020 31,000 3.33% - -
2019 30,000 -25% 0 -
2018 40,000 37.93% - -
2017 29,000 -3.33% - -
2016 30,000 -18.92% - -
2015 37,000 -15.91% - -
2014 44,000 7.32% - -
2013 41,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 2 100%
2018 1 -85.71%
2017 7 16.67%
2015 6 50%
2014 4 100%
2013 2
2012 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Р.Д.Л.-КОНСУЛТ ЕООД на латиница "R.D.L.-KONSULT" с ЕИК/ПИК 201000343 е основана на 13 Януари 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 39,000 лв. което е с 26% повече от предходната 2020 година (31,000 лв.), а средният годишен ръст е 1%.

Хронология

2010-01-13
Регистрация на фирмата

2019-02-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, СЛАВЯНСКИ, 24, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Илинден, 2, вх. д
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Финансово , счетоводни и данъчни консултации Покупка на стоки, в т.ч. на текстилни стоки, стоки за бита или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; рекламна и информационна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с 'цел продажба; лизинг; външнотърговска дейност; извършване на дейности по смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ.
+ Финансово ,счетоводни и данъчни консултации , организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. Покупка на стоки, в т.ч. на текстилни стоки, стоки за бита или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; рекламна и информационна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; външнотърговска дейност.

2020-03-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Финансово ,счетоводни и данъчни консултации , организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. Покупка на стоки, в т.ч. на текстилни стоки, стоки за бита или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; рекламна и информационна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; външнотърговска дейност.
+ Финансово, счетоводни и данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни, спедиционни и превозни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; посреднически услуги при продажба и наеми на недвижими имоти, управление на недвижими имоти; вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление; комисионна търговия, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чужди фирми, физически и юридически лица; предоставяне на фризьорски, козметични и други професионални трудово-интензивни услуги за красота и здраве; производство и продажба на средства за развлечения; опериране, експлоатация и предоставяне за ползване на атракционни съоръжения; услуги по анимация, спортни и културно-развлекателни дейности; рекламна дейност, проектиране и строителство, консултантска дейност, посредническа дейност, комисионерска дейност, импресарска дейност, спедиторска дейност, хотелиерство и ресторантьорство; продажба на хранителни стоки, пакетирани стоки и стоки за директна консумация, плод-зеленчук; дейност по продажба на цветя и други оранжерийни растения и посадъчен материал; отдаване под наем на вещи, машини и автомобили; търговска дейност в страната и чужбина, търговска дейност със стопанска продукция и зърнени култури; охранителна дейност и др. незабранени от закона услуги и дейности /за лицензирани дейности, след издаване на съответния лиценз или разрешително/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма