Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАБАЕВИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201003300
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201003300 от 2023-07-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 14, 2010 16:03
Наименование
КАБАЕВИ
Транслитерация
KABAEVI Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Рупел, бл. Рупел, вх. В, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, товарен автомобилен транспорт, Счетоводно обслужване на предприятия и физически лица, съставяне на междинни, годишни и други финансови отчети, съставяне на данъчни и други декларации, консултации в областта на счетоводството и данъците, селско-стопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИНА ЙОРДАНОВА НЕДКОВА-КАБАЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИНА ЙОРДАНОВА НЕДКОВА-КАБАЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАБАЕВИ ЕООД на латиница "KABAEVI Ltd." с ЕИК/ПИК 201003300 е основана на 14 Януари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "УЕБСИ", но на 17 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "КАБАЕВИ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2010-01-14
Регистрация на фирмата

2010-01-19
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-06-17
Промяна наименование
Името се сменя от УЕБСИ на КАБАЕВИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 55, бл. КОНСТАНТИН МИЛАДИНОВ, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Рупел, бл. Рупел, вх. В, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- РАЗРАБОТКА, ДИЗАЙН, ОПТИМИЗАЦИЯ И ПОДДРЪЖКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ; РЕКЛАМА И МАРКЕТИНГ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ИЗРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СОФТУЕР; ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ; ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА СТОКИ; ТЪРГОВИЯ И СЕРВИЗ НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И ПЕРИФЕРИЯ; СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОНТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, товарен автомобилен транспорт, Счетоводно обслужване на предприятия и физически лица, съставяне на междинни, годишни и други финансови отчети, съставяне на данъчни и други декларации, консултации в областта на счетоводството и данъците, селско-стопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2023-07-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201003300 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма