Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЛИОР ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201011261
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 20, 2010 09:53
Наименование
МЕЛИОР ГРУП
Транслитерация
MELIOR GROUP EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, бул. ЯНКО САКЪЗОВ, 60, ет. 3 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия със стоки от собствено производство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, ... Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия със стоки от собствено производство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, комисионна и консултантска дейност, маркетинг и реклама, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от закона (всяка дейност, подлежаща на лицензионен, разрешителен или регистрационен режим, се осъществява само след получаване на съответния лиценз, разрешение или регистрация). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Маргарита Алексиева Алексиева (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Теро Тапио Тоиванен 20.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Маргарита Алексиева Алексиева 20.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Маргарита Алексиева Алексиева (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
40 лева (40 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЛИОР ГРУП ЕООД на латиница "MELIOR GROUP EOOD" с ЕИК/ПИК 201011261 е основана на 20 Януари 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 40 лева.

Хронология

2010-01-20
Регистрация на фирмата

2012-05-22
Промяна съдружници

2017-07-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПРИДОБИВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА АКТИВИ, СЛИВАНИЯ И ПРИДОБИВАНИЯ, СЪБИРАНЕ, ПРОУЧВАНЕ И АНАЛИЗ НА ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО АКЦИИ И ЦЕННИ КНИЖА, ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКЛАДИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СДЕЛКИ С ПРАВА И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОСТАВЯНЕ НА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО /ВСЯКА ДЕЙНОСТ, ПОДЛЕЖАЩА НА ЛИЦЕНЗИРАНЕ, РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА СЪОТВЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ, РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ/.
+ Покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия със стоки от собствено производство, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, комисионна и консултантска дейност, маркетинг и реклама, сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена от закона (всяка дейност, подлежаща на лицензионен, разрешителен или регистрационен режим, се осъществява само след получаване на съответния лиценз, разрешение или регистрация).

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма