Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БРАЙТ КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201011471
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201011471 от 2010-02-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 20, 2010 10:29
Наименование
БРАЙТ КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО
Транслитерация
BRIGHT & CONSULTING PARTNERSHIP LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Съгласие, 24, ет. 3 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Международна търговия на едро с биологични почистващи продукти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено произво... Международна търговия на едро с биологични почистващи продукти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и ресторантьорство; международна търговия на едро и дребно с живи животни; посреднически сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. Ако в съответствие с приложимото законодателство се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение, лиценз или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лора Димитрова Ангелова (свързан с 2 фирми)
Съдружник: КЮРТ МАРКУС 1,127.00 лв - 49.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛОРА ДИМИТРОВА АНГЕЛОВА 1,173.00 лв - 51.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Лора Димитрова Ангелова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,300 лева (2,300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БРАЙТ КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО ООД на латиница "BRIGHT & CONSULTING PARTNERSHIP LTD" с ЕИК/ПИК 201011471 е основана на 20 Януари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БИОЛОГИЧНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ", но на 14 Март 2012 година то бива сменено на сегашното "БРАЙТ КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 2,300 лева.

Хронология

2010-01-20
Регистрация на фирмата

2010-02-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201011471 на основание друго от ЗДДС

2011-11-15
Промяна наименование
Името се сменя от БИОЛОГИЧНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРОДУКТИ на БРОКЕРСКО И КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Страхил, 6, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Съгласие, 24, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Международна търговия на едро с биологични почистващи продукти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и ресторантьорство; посреднически сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. Ако в съответствие с приложимото законодателство се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение, лиценз или регистрация.
+ Международна търговия на едро с биологични почистващи продукти; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и ресторантьорство; международна търговия на едро и дребно с живи животни; посреднически сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. Ако в съответствие с приложимото законодателство се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такова разрешение, лиценз или регистрация.

2012-03-14
Промяна наименование
Името се сменя от БРОКЕРСКО И КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО на БРАЙТ КОНСУЛТАНТСКО ПАРТНЬОРСТВО

2014-04-02
Промяна съдружници
- ЛОРА ДИМИТРОВА АНГЕЛОВА - 300 лв - 13.04% дял
- КЮРТ МАРКУС - 2000 лв - 86.96% дял
+ ЛОРА ДИМИТРОВА АНГЕЛОВА - 1173 лв - 51.00% дял
+ КЮРТ МАРКУС - 1127 лв - 49.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма