Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦВЕТА - СЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201021914
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 26, 2010 11:42
Наименование
ЦВЕТА - СЗ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Землен Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна, спедиционна /без пощи/, складова, лизингова дейност... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна, спедиционна /без пощи/, складова, лизингова дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Хотелиерство и ресторантьоство (след снабдяване с лиценз). Превоз на товари и пътници, включително таксиметрова дейност в страната и чужбина (след снабдяване с нужните лицензи и разрешителни). Строеж, покупка, продажба и отдаване под наем на жилища и търговски сгради. Внос, износ и външнотърговска дейност. Разработване, реализация и управление на проекти в областта на енергията, включително и от възобновяеми източници, добив на електроениргия от възобновяеми източници, строителство и експлоатацияна електро- хидро, слънчеви и вятърни електроцентрали, слънчеви, отоплителни, фотоволтаични и геотермални системи, инжинерингова дейност в областта на вьзобновяемите енергийни източници, проектиране, екологични производства на масла и гориво, както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност (след снабдяване с лиценз, разрешителни или други необходими документи за всяка от дейностите, за които закона изисква такива). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кирчо Цонев Кирев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Кирчо Цонев Кирев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦВЕТА - СЗ ЕООД с ЕИК/ПИК 201021914 е основана на 26 Януари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Землен, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2010-01-26
Регистрация на фирмата

2010-08-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ХРИЩЯН ВОЙВОДА, 9, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Землен
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА / БЕЗ ПОЩИ /, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ. ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО (СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ). ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С НУЖНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ). ВНОС, ИЗНОС И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. РЕМОНТНА И СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ НА АВТОМОБИЛИ И ДВИГАТЕЛИ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ. ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ (СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ, РАЗРЕШИТЕЛНИ ИЛИ ДРУГИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВСЯКА ОТ ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО ЗАКОНА ИЗИСКВА ТАКИВА).
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна, спедиционна /без пощи/, складова, лизингова дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Хотелиерство и ресторантьоство (след снабдяване с лиценз). Превоз на товари и пътници, включително таксиметрова дейност в страната и чужбина (след снабдяване с нужните лицензи и разрешителни). Строеж,покупка, продажба и отдаване под наем на жилища и търговски сгради. Внос, износ и външнотърговска дейност. Разработване, реализация и управление на проекти в областта на енергията, включително и от възобновяеми източници, добив на електроениргия от възобновяеми източници, строителство и експлоатацияна електро- хидро, слънчеви и вятърни електроцентрали, слънчеви, отоплителни, фотоволтаични и геотермални системи, инжинерингова дейност в областта на вьзобновяемите енергийни източници, проектиране, екологични производства на масла и гориво, както и всяка друга незабранена от закона търговска дейност (след снабдяване с лиценз, разрешителни или други необходими документи за всяка от дейностите, за които закона изисква такива).

2014-08-26
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма