Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИВЪРЕКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201032622
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 1, 2010 16:59
Наименование
ЛИВЪРЕКС
Транслитерация
LEVEREX
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ПЕТКО Ю. ТОДОРОВ, бл. 8, вх. Е, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Информационни и комуникационни технологии и проекти; финансови решения за инвестиционни проекти; услуги в сферата на енергийна ефективност, зелени технологии, опазване на околната среда, кръгова... Информационни и комуникационни технологии и проекти; финансови решения за инвестиционни проекти; услуги в сферата на енергийна ефективност, зелени технологии, опазване на околната среда, кръгова икономика; разработка и изпълнение на образователни и квалификационни проекти; създаване на образователни центрове и мрежи; разработка и внедряване на креативни методи на обучение; организиране и провеждане на образователни, обучителни и квалификационни курсове, семинари, трейдинги и услуги - общообразователни, специализирани, професионални, -консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, комуникационни, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, внос и износ на стоки, търговия, производство и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗОЯ ВАСИЛЕВА ВУТОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЗОЯ ВАСИЛЕВА ВУТОВА 1,400.00 лв - 70.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР МИРОЛЮБОВ ВУТОВ 600.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИРОЛЮБ ПЕТРОВ ВУТОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИВЪРЕКС ООД на латиница "LEVEREX" с ЕИК/ПИК 201032622 е основана на 1 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2010-02-01
Регистрация на фирмата

2019-01-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, КОМУНИКАЦИОННИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Информационни и комуникационни технологии и проекти; финансови решения за инвестиционни проекти; услуги в сферата на енергийна ефективност, зелени технологии, опазване на околната среда, кръгова икономика; разработка и изпълнение на образователни и квалификационни проекти; създаване на образователни центрове и мрежи; разработка и внедряване на креативни методи на обучение; организиране и провеждане на образователни, обучителни и квалификационни курсове, семинари, трейдинги и услуги - общообразователни, специализирани, професионални,-консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, комуникационни, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, внос и износ на стоки, търговия, производство и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2019-01-22
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма