Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕКСИЕВ-80 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201036065
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 3, 2010 12:59
Наименование
АЛЕКСИЕВ-80
Оборот
3,000 лв. оборот за 2020 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, СТОЯН ВОЙВОДА, 9, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с МПС нови и втора употреба, и резервни части за тях, вътрешна и външна търговия със стоки /разрешение от закона/, разкриване и експлоатация на магазини, оказионна /без паметници на к... Търговия с МПС нови и втора употреба, и резервни части за тях, вътрешна и външна търговия със стоки /разрешение от закона/, разкриване и експлоатация на магазини, оказионна /без паметници на културата/, търговски посредничество и представителство / без процесуално/, информационна, рекламна / без кино и печат/, лизингова дейност, ресторантьорство и хотелиерство, услуги от типа обществено хранене, разкриване на кафе-аператив, коктейл бар заведения, производство и търговия с изделия на хранително-вкусовата промишленост, разкриване и експлоатация на цех за млечни, месни и тестени изделия, строителна дейност, транспортни и таксиметрови и автомонтьорски услуги, производство, организиран туризъм-организиране на почивка и експлоатация в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ТОДОРОВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН ТОДОРОВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 3,000 -93.62% - -
2019 47,000 80.77% 0 -
2010 26,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 1 -66.67%
2010 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕКСИЕВ-80 ЕООД с ЕИК/ПИК 201036065 е основана на 3 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 3,000 лв. което е с 94% по-малко от предходната 2019 година (47,000 лв.), а средният годишен ръст е -6%.

Хронология

2010-02-03
Регистрация на фирмата

2018-10-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ХАДЖИ ДИМИТЪР, 36, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, СТОЯН ВОЙВОДА, 9, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ/ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА/, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАГАЗИНИ, ОКАЗИОННА/ БЕЗ ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА/, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/ БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ИНФОРМАЦИОННА, РЕКЛАМНА/ БЕЗ КИНО И ПЕЧАТ/, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, УСЛУГИ ОТ ТИПА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РАЗКРИВАНЕ НА КАФЕ-АПЕРАТИВ, КОКТЕЙЛ БАР И ЗАВЕДЕНИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ИЗДЕЛИЯ НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЦЕХ ЗА МЛЕЧНИ, МЕСНИ И ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ, СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПРОТНИ И ТАКСИМЕТРОВИ И АВТОМОНТЬОРСКИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, ОРГАНИЗИРАН ТУРИЗЪМ-ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОЧИВКА И ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Търговия с МПС нови и втора употреба, и резервни части за тях, вътрешна и външна търговия със стоки /разрешение от закона/, разкриване и експлоатация на магазини, оказионна /без паметници на културата/, търговски посредничество и представителство / без процесуално/, информационна, рекламна / без кино и печат/, лизингова дейност, ресторантьорство и хотелиерство, услуги от типа обществено хранене, разкриване на кафе-аператив, коктейл бар заведения, производство и търговия с изделия на хранително-вкусовата промишленост, разкриване и експлоатация на цех за млечни, месни и тестени изделия, строителна дейност, транспортни и таксиметрови и автомонтьорски услуги, производство, организиран туризъм-организиране на почивка и експлоатация в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма