Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИО ПЛАМ ПЕЛЕТИ 2010 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201042869
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 9, 2010 11:35
Наименование
БИО ПЛАМ ПЕЛЕТИ 2010
Транслитерация
BIO PLAM PELETI 2010
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Борован, ул.ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, 25 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и търговия на екопродукти, търговия с хранителни, промишлени стоки и селскостопанска продукция, вътрешна и международна транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и тов... производство и търговия на екопродукти, търговия с хранителни, промишлени стоки и селскостопанска продукция, вътрешна и международна транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и товари, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, търговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна гьрговия, както и всяка разрешена от закона търговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ БРАТОЕВСКИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИ ДИМИТРОВ БРАТОЕВСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИО ПЛАМ ПЕЛЕТИ 2010 ЕООД на латиница "BIO PLAM PELETI 2010" с ЕИК/ПИК 201042869 е основана на 9 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Борован, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2010-02-09
Регистрация на фирмата

2018-07-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Борован, ул.ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, 25
+ БЪЛГАРИЯ, с. Борован, ул.ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, 25
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство и търговия на екопродукти, тьрговия с хранителни, промишлени стоки и селскостопанска продукция, вътрешна и международна транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и товари, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, всички видове услуги за населението тьрговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна гьрговия, както и всяка разрешена от закона търговска дейност.
+ производство и търговия на екопродукти, търговия с хранителни, промишлени стоки и селскостопанска продукция, вътрешна и международна транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и товари, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, търговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна гьрговия, както и всяка разрешена от закона търговска дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма