Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНЦЕПТ ДОБРИЧ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201051245
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 15, 2010 17:48
Наименование
КОНЦЕПТ ДОБРИЧ
Транслитерация
CONCEPT DOBRICH
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, БУЛ. ТРЕТИ МАРТ, 4, вх. А Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на фризьорски, козметични услуги, маникюр, педикюр; провеждане на курсове; търговия на едро и дребно с козметични продукти; продажба и ремонт на компютри, автомобили и битова техник... Извършване на фризьорски, козметични услуги, маникюр, педикюр; провеждане на курсове; търговия на едро и дребно с козметични продукти; продажба и ремонт на компютри, автомобили и битова техника; изграждане на видеонаблюдение и охранителни системи; монтаж и ремонт на климатична техника; извършване на заваръчни дейности; производство и продажба на метални изделия; производство на сладкарски изделия; животновъдство и растениевъдство; транспортни услуги; преводачески услуги; фото и видеозаснемане; спортно-развлекателна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; изграждане на интернет страници, предоставяне на програмни, информационни и интернет услуги; друга стопанска дейност незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОЛГА АНАТОЛИЕВНА КРАМСКАЯ (свързан с 1 фирма)
Управител: АЛЕКСАНДР ВЯЧЕЛСАВОВИЧ КРАМСКОЙ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ОЛГА АНАТОЛИЕВНА КРАМСКАЯ 100.00 лв - 1.25% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕКСАНДР ВЯЧЕЛСАВОВИЧ КРАМСКОЙ 7,900.00 лв - 98.75% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСАНДЪР ВЯЧЕСЛАВОВИЧ КРАМСКОЙ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
8,000 лева (8,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНЦЕПТ ДОБРИЧ ООД на латиница "CONCEPT DOBRICH" с ЕИК/ПИК 201051245 е основана на 15 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БУРГЕР ХАУС", но на 23 Януари 2017 година то бива сменено на сегашното "КОНЦЕПТ ДОБРИЧ". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 8,000 лева.

Хронология

2010-02-15
Регистрация на фирмата

2017-01-23
Промяна наименование
Името се сменя от БУРГЕР ХАУС на КОНЦЕПТ ДОБРИЧ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул."Сан Стефано", 6-б, ет. 1, офис 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, БУЛ. ТРЕТИ МАРТ, 4, вх. А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Извършване на фризьорски, козметични услуги, маникюр, педикюр; провеждане на курсове; търговия на едро и дребно с козметични продукти; продажба и ремонт на компютри, автомобили и битова техника; изграждане на видеонаблюдение и охранителни системи; монтаж и ремонт на климатична техника; извършване на заваръчни дейности; производство и продажба на метални изделия; производство на сладкарски изделия; животновъдство и растениевъдство; транспортни услуги; преводачески услуги; фото и видеозаснемане; спортно-развлекателна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; изграждане на интернет страници, предоставяне на програмни, информационни и интернет услуги; друга стопанска дейност незабранена със закон.

2017-03-02
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма