Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАРИНА ОН 2019 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201053011
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 16, 2010 18:24
Наименование
КАРИНА ОН 2019
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 419, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Счетоводни услуги и консултации; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ; Комисионна и посредническа дейност; Управление и с... Счетоводни услуги и консултации; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ; Комисионна и посредническа дейност; Управление и стопанисване на недвижими имоти; Други дейности, незабранени от закон, при спазване на действащите регулаторни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОЛГА ПЪРВУЛОВНА НИКОЛОВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ОЛГА ПЪРВУЛОВНА НИКОЛОВА 5,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛИДИЯ ДИМИТРОВА НИКОЛОВА 5,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ОЛГА ПЪРВУЛОВНА НИКОЛОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАРИНА ОН 2019 ЕООД с ЕИК/ПИК 201053011 е основана на 16 Февруари 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗАЛОЖНА КЪЩА КАРИНА", но на 3 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "КАРИНА ОН 2019". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2010-02-16
Регистрация на фирмата

2019-04-03
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАЛОЖНА КЪЩА КАРИНА на КАРИНА ОН 2019
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Заложна къща (предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи), сделки с благородни метали и скъпоценни камъни (след извършване на регистрация за упражняване на дейността) и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността като заложна къща.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ; Комисионна и посредническа дейност; Управление и стопанисване на недвижими имоти; Други дейности, незабранени от закон, при спазване на действащите регулаторни режими.

2023-02-16
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ; Комисионна и посредническа дейност; Управление и стопанисване на недвижими имоти; Други дейности, незабранени от закон, при спазване на действащите регулаторни режими.
+ Счетоводни услуги и консултации; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; Внос и износ; Комисионна и посредническа дейност; Управление и стопанисване на недвижими имоти; Други дейности, незабранени от закон, при спазване на действащите регулаторни режими.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма