Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛ КИД БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201055667
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201055667 от 2011-12-21 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 18, 2010 12:08
Наименование
ЕЛ КИД БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
EL KID BULGARIA
Оборот
913,000 лв. оборот за 2012 г.
Служители
22 служители към 2012 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ГЕОРГИ С.РАКОВСКИ, 149, вх. Б Виж на картата
Код на икономическа дейност
46.19 - Неспециализирано търговско посредничество с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Търговия със стоки, производство, търговско представителство и посредничество, транспорт на стоки и товари, спедиционни и превозни сделки комисионни, хотелиерски, ресто... Търговия със стоки, производство, търговско представителство и посредничество, транспорт на стоки и товари, спедиционни и превозни сделки комисионни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, козметични, фризьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, строителство, ремонтни и довършителни дейности, внос и износ на стоки , както и всички други сделки и услуги , които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБКА ГЕОРГИЕВА БОРИСОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮБКА ГЕОРГИЕВА БОРИСОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2012 913,000 9030% - -
2011 10,000 - -
2010 0 - -

Служители

Година
Служители
2012 22 120%
2011 10

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛ КИД БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "EL KID BULGARIA" с ЕИК/ПИК 201055667 е основана на 18 Февруари 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТОНЧЕВ КОМЕРС", но на 8 Юли 2014 година то бива сменено на сегашното "ЕЛ КИД БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2012 година е в размер на 913,000 лв.

Хронология

2010-02-18
Регистрация на фирмата

2011-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201055667 на основание друго от ЗДДС

2013-01-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, бл. 7А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, бул. Ген. Владимир Вазов, 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, НАПИТКИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С НЕХРАНИТЕЛНИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА БИТА, ТЪРГОВИЯ С ЦИГАРИ/ СЛЕД ЛИЦЕНЗ/, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО/ БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, ВНОС И ИЗНОС, АГЕНТСТВО, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СЪС СТОКИ/ БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА/, ЧРЕЗ БАРТЕРНИ, РЕЕКСПОРТНИ И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ СДЕЛКИ И ОПЕРАЦИИ/ С НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ/ И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Търговия със стоки, производство, търговско представителство и посредничество, транспорт на стоки и товари, спедиционни и превозни сделки, комисионни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, козметични, фризьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, строителство, ремонтни и довършителни дейности, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2014-07-08
Промяна наименование
Името се сменя от ТОНЧЕВ КОМЕРС на ЕЛ КИД БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, бул. Ген. Владимир Вазов, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. ГЕОРГИ С.РАКОВСКИ, 149, вх. Б
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия със стоки, производство, търговско представителство и посредничество, транспорт на стоки и товари, спедиционни и превозни сделки, комисионни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, козметични, фризьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, строителство, ремонтни и довършителни дейности, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Търговия със стоки, производство, търговско представителство и посредничество, транспорт на стоки и товари, спедиционни и превозни сделки комисионни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, козметични, фризьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, строителство, ремонтни и довършителни дейности, внос и износ на стоки , както и всички други сделки и услуги , които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма