Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛ ПАК КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201074564
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 5, 2010 16:51
Наименование
БУЛ ПАК КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
BUL PAK CONSULTING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. Девети Май, 7 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване на центрове за работа с деца, организиране на развлечения за свободното време за деца, организиране и провеждане на езикови курсове, както и курсове за художествени и музикални дейност... Създаване на центрове за работа с деца, организиране на развлечения за свободното време за деца, организиране и провеждане на езикови курсове, както и курсове за художествени и музикални дейности, спорт и други занимания за свободното време на децата, осъществяване на ресторантьорска дейност, търговия с хранителни изделия, доставки на храна за дома, посредничество, проучване, консултантска дейност и услуги, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стойчо Владимиров Стойчев (свързан с 57 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Али Навйид Пирзада 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Борислав Василев Георгиев 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Десислава Василева Пирзада 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Стойчо Владимиров Стойчев (свързан с 57 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛ ПАК КОНСУЛТИНГ ЕООД на латиница "BUL PAK CONSULTING" с ЕИК/ПИК 201074564 е основана на 5 Март 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БУЛ ПАК ФУДС", но на 13 Май 2010 година то бива сменено на сегашното "БУЛ ПАК КОНСУЛТИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2010-03-05
Регистрация на фирмата

2010-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от БУЛ ПАК ФУДС на БУЛ ПАК КОНСУЛТИНГ
Промяна предмет на дейност
- осъществяване на ресторантьорска дейност, разработване, експлоатация и управление на увеселителни и питейни заведения и заведения за хранене, търговия с хранителни и тютюневи изделия, търговия с алкохол, доставки на храна за дома, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон.
+ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА РЕСТОРАНТЬОРСКА ДЕЙНОСТ, РАЗРАБОТВАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА УВЕСЕЛИТЕЛНИ И ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛ, ДОСТАВКИ НА ХРАНА ЗА ДОМА, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОУЧВАНЕ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.

2010-11-11
Промяна предмет на дейност
- ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА РЕСТОРАНТЬОРСКА ДЕЙНОСТ, РАЗРАБОТВАНЕ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА УВЕСЕЛИТЕЛНИ И ПИТЕЙНИ ЗАВЕДЕНИЯ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛ, ДОСТАВКИ НА ХРАНА ЗА ДОМА, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОУЧВАНЕ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Създаване на центрове за работа с деца, организиране на развлечения за свободното време за деца, организиране и провеждане на езикови курсове, както и курсове за художествени и музикални дейности, спорт и други занимания за свободното време на децата, осъществяване на ресторантьорска дейност, търговия с хранителни изделия, доставки на храна за дома, посредничество, проучване, консултантска дейност и услуги, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон

2015-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Aксаков, 7А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Лайош Кошут, 7, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2017-03-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Лайош Кошут, 7, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. Девети Май, 7
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма