Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УРОБОРОС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201094307
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2010 10:59
Наименование
УРОБОРОС
Транслитерация
UROBOROS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ЦАР АСЕН, 28 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Дигитален маркетниг, компютърно програмиране, създаване на уебсайтове, електронни магазини, уеб базирани платформи, консултантска дейност по информационни технологии, инсталация, поддръж... Дигитален маркетниг, компютърно програмиране, създаване на уебсайтове, електронни магазини, уеб базирани платформи, консултантска дейност по информационни технологии, инсталация, поддръжка, продажба и търговия с офис оборудване, компютърна техника, периферни устройства и програмни продукти, управление и обслужване на компютърни средства и системи, информационни услуги, дейности в сферата на дизайна, както и всяка разрешена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЕЛИЯ СИМЕОНОВА ЯНЕВА (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛАЙ ПЕТРОВ ЯНАКИЕВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНЕЛИЯ СИМЕОНОВА ЯНЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНЕЛИЯ СИМЕОНОВА ЯНЕВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УРОБОРОС ЕООД на латиница "UROBOROS" с ЕИК/ПИК 201094307 е основана на 24 Март 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2010-03-24
Регистрация на фирмата

2021-10-21
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН, ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА(БЕЗ ПОЩА)ДЕЙНОСТ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, УПРАВЛЕНИЕ И СТОПАНИСВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ, ГЕОДЕЗИЯ, ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН И ЦЯЛОСТНО РЕШЕНИЕ НА ЕКСТЕРИОР И СТРОИТЕЛСТВО, ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ, КОНСТРУИРАНЕ И ДИЗАЙН; РЕНОВИРАНЕ И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ПРИ СПАЗВАНЕ НА НОРМАТИВНО УСТАНОВЕНИЯ РЕД.
+ Дигитален маркетниг, компютърно програмиране, създаване на уебсайтове, електронни магазини, уеб базирани платформи, консултантска дейност по информационни технологии, инсталация, поддръжка, продажба и търговия с офис оборудване, компютърна техника, периферни устройства и програмни продукти, управление и обслужване на компютърни средства и системи, информационни услуги, дейности в сферата на дизайна, както и всяка разрешена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма