Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВДЕМОНИЯ СЪЛУШЪНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201168540
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201168540 от 2010-07-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 3, 2010 11:00
Наименование
ЕВДЕМОНИЯ СЪЛУШЪНС
Транслитерация
EUDAIMONIA SOLUTIONS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. РАКОВСКИ, 92, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Консултантски услуги в сферата на мениджмънт консултациите, консултации по управление и стопанска дейност, консултации по провеждане на социално отговорен бизнес, консултации в областта на подоб... Консултантски услуги в сферата на мениджмънт консултациите, консултации по управление и стопанска дейност, консултации по провеждане на социално отговорен бизнес, консултации в областта на подобряване качеството на обслужването, въвеждане на системи за подобряване на качеството на услугите, консултации в областта на човешките ресурси, консултации по набиране и насочване на персонал (без дейността на агенциите за подбор на персонал), проучвания на клиенти и служители, провеждане на семинари и обучения, издателска дейност, преводаческа дейност, промоционална дейност, както и всяка друга, незабранена от закона дейност, при условие че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАТАЛИЯ МИТЕВА БЛАГОЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАТАЛИЯ МИТЕВА БЛАГОЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВДЕМОНИЯ СЪЛУШЪНС ЕООД на латиница "EUDAIMONIA SOLUTIONS" с ЕИК/ПИК 201168540 е основана на 3 Юни 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КЕМ КОНСУЛТИНГ", но на 14 Юни 2012 година то бива сменено на сегашното "ЕВДЕМОНИЯ СЪЛУШЪНС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-06-03
Регистрация на фирмата

2010-07-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201168540 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-06-14
Промяна наименование
Името се сменя от КЕМ КОНСУЛТИНГ на ЕВДЕМОНИЯ СЪЛУШЪНС
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА МЕНИДЖМЪНТ КОНСУЛТАЦИИТЕ, КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА ОБСЛУЖВАНЕ, ВЪВЕЖДАНЕ НА СИСТЕМИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ, КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ, ПРОУЧВАНИЯ НА КЛИЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ. ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ СЕ ИЗИСКВА РЕГИСТРАЦИЯ, РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА НЯКОЯ ДЕЙНОСТ, ТАЗИ ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ТАКАВА РЕГИСТРАЦИЯ, РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ.
+ Консултантски услуги в сферата на мениджмънт консултациите, консултации по управление и стопанска дейност, консултации по провеждане на социално отговорен бизнес, консултации в областта на подобряване качеството на обслужването, въвеждане на системи за подобряване на качеството на услугите, консултации в областта на човешките ресурси, консултации по набиране и насочване на персонал (без дейността на агенциите за подбор на персонал), проучвания на клиенти и служители, провеждане на семинари и обучения, издателска дейност, преводаческа дейност, промоционална дейност, както и всяка друга, незабранена от закона дейност, при условие че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

2012-08-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бл. 92
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бл. 92

2015-01-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бл. 92
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Г.С. РАКОВСКИ, 92, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма