Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПЕДСПЕДИШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201183802
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 21, 2010 17:10
Наименование
СПЕДСПЕДИШЪН
Транслитерация
SPEDSPEDITION LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, УЛ. ПЕТЪР БЕРОН, 35 А Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
4941 - ТОВАРЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ
Предмет на дейност
Вътрешно и външно търговска дейност със стоки собствено и чуждо производство, комисионна и лизингова дейност, транспортни услуги, покупка на всякакъв вид стоки - хранителни, нехранителни, ст... Вътрешно и външно търговска дейност със стоки собствено и чуждо производство, комисионна и лизингова дейност, транспортни услуги, покупка на всякакъв вид стоки - хранителни, нехранителни, стоки втора употреба или други вещи с цел да ги препродаде или отдаде под наем в първоначален или обработен вид в страната и чужбина; електронна търговия, търговия на дребно чрез поръчка по поща, телефон или интернет, производство и продажба на стоки от собствено производство, строителни услуги, комисионна търговия и посреднически услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, рекламна, консултантски услуги, туризъм и всякакви други дейности и услуги незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СИМОНА РАНГЕЛОВА МАРИНОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СИМОНА РАНГЕЛОВА МАРИНОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПЕДСПЕДИШЪН ЕООД на латиница "SPEDSPEDITION LTD" с ЕИК/ПИК 201183802 е основана на 21 Юни 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРЕДИМАКС - ЗАЛОЖНА КЪЩА", но на 21 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "СПЕДСПЕДИШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. Нови пазар, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-06-21
Регистрация на фирмата

2010-08-03
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ.
+ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ НА ДВИЖИМИ ВЕЩИ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС ИЛИ ОТ ТЯХ.

2022-12-21
Промяна наименование
Името се сменя от КРЕДИМАКС - ЗАЛОЖНА КЪЩА на СПЕДСПЕДИШЪН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. ПЕТЪР БЕРОН, 35А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, УЛ. ПЕТЪР БЕРОН, 35 А
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ НА ДВИЖИМИ ВЕЩИ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС ИЛИ ОТ ТЯХ.
+ Вътрешно и външно търговска дейност със стоки собствено и чуждо производство, комисионна и лизингова дейност, транспортни услуги, покупка на всякакъв вид стоки - хранителни, нехранителни, стоки втора употреба или други вещи с цел да ги препродаде или отдаде под наем в първоначален или обработен вид в страната и чужбина; електронна търговия, търговия на дребно чрез поръчка по поща, телефон или интернет, производство и продажба на стоки от собствено производство, строителни услуги, комисионна търговия и посреднически услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, рекламна, консултантски услуги, туризъм и всякакви други дейности и услуги незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма