Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СМТ Сървиз ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201184384
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 22, 2010 10:48
Наименование
СМТ Сървиз
Транслитерация
SMT Service Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ОДОРОВЕЦ, бл. 20, вх. А, ет. 6 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
УПРАВЛЕНИЕ И/ИЛИ САМОСТОЯТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ, РЕЦИКЛИРАНЕ И ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА МАСОВО РАЗПРОСТРАРАНИ ОТПАДЪЦИ, СЪГЛАСНО ПРИЛОЖИМАТА НОРМАТИВНА УРЕДБА.... УПРАВЛЕНИЕ И/ИЛИ САМОСТОЯТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ, РЕЦИКЛИРАНЕ И ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА МАСОВО РАЗПРОСТРАРАНИ ОТПАДЪЦИ, СЪГЛАСНО ПРИЛОЖИМАТА НОРМАТИВНА УРЕДБА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Михаил Колев Василев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Михаил Колев Василев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СМТ Сървиз ЕООД на латиница "SMT Service Ltd." с ЕИК/ПИК 201184384 е основана на 22 Юни 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПАРАДАЙС ИН", но на 13 Юни 2013 година то бива сменено на сегашното "СМТ Сървиз". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2010-06-22
Регистрация на фирмата

2013-06-13
Промяна наименование
Името се сменя от ПАРАДАЙС ИН на СМТ Сървиз
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Нишава, 36, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ОДОРОВЕЦ, бл. 20, вх. А, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство, ресторантьорство, предоставяне на транспортни, комунално-битови, културни, анимационни и други видове услуги, управление, обслужване, оборудване и експлоатация на сгради, както и на всякакви други недвижими имоти, търговска дейност в страната и в чужбина в пълен обем, търговско представителство, посредничество и агентство, комисионна, спедиционна и складова дейност, импорт, експорт, реекспорт, бартерни и консигнационни сделки с всякакъв вид стоки, незабранени от закона, маркетинг, мениджмънт, оказване на организационно-методическа помощ на експертно ниво на различни специалисти, обучение, провеждане на тренинги на фирми и частни лица, консултански, рекламни, информационни, програмни или други услуги, организиране на всякакви конференции и бизнес мероприятия, проучване на пазара и изследване на общественото мнение; транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, производство на разрешените от закона стоки с цел продажба на вътрешния и международен пазар, строителство, оборудване и експлоатация на търговски обекти и заведения за обществено хранене, и всяка друга дейност незабранена от закона (като дейностите, за които е необходимо лиценз и/или разрешение, ще се извършват след получаването на такова).
+ УПРАВЛЕНИЕ И/ИЛИ САМОСТОЯТЕЛНО ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ, РЕЦИКЛИРАНЕ И ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА МАСОВО РАЗПРОСТРАРАНИ ОТПАДЪЦИ, СЪГЛАСНО ПРИЛОЖИМАТА НОРМАТИВНА УРЕДБА.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма