Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БГ ИНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201196618
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 2, 2010 09:29
Наименование
БГ ИНС
Транслитерация
BG INS Ltd.
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ВАРДАР, 13 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, което включва: осчетоводяване на първична счетоводна документация; съставяне на счетоводни ре... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, което включва: осчетоводяване на първична счетоводна документация; съставяне на счетоводни регистри и справки; съставяне на междинни, годишни и консолидирани финансови отчети; начисляване на данъци и съставяне на всички видове данъчни справки и декларации; изчисляване на възнаграждения и свързаните с тях начисления и удръжки; данъчни консултации и данъчна защита; финансови и бизнес консултации. Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и в чужбина. Търговски представителство и посредничество. Консултантски услуги. Спедиторски услуги и транспортна дейност. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Обучение на персонал. Всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРЕМЕНА ИВАНОВА ПЕТРОВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КРЕМЕНА ИВАНОВА ПЕТРОВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БГ ИНС ЕООД на латиница "BG INS Ltd." с ЕИК/ПИК 201196618 е основана на 2 Юли 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2010-07-02
Регистрация на фирмата

2011-08-26
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ. СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ. СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛ. ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И В ЧУЖБИНА. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ. СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ. СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛ. ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2012-04-12

2014-12-09
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-04-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ВАРДАР, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ВАРДАР, 13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И В ЧУЖБИНА. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ. СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ. СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. ОБУЧЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛ. ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството, което включва: осчетоводяване на първична счетоводна документация; съставяне на счетоводни регистри и справки; съставяне на междинни, годишни и консолидирани финансови отчети; начисляване на данъци и съставяне на всички видове данъчни справки и декларации; изчисляване на възнаграждения и свързаните с тях начисления и удръжки; данъчни консултации и данъчна защита; финансови и бизнес консултации. Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и в чужбина. Търговски представителство и посредничество. Консултантски услуги. Спедиторски услуги и транспортна дейност. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина. Обучение на персонал. Всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма