Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИСИ ЦН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201196867
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 2, 2010 11:23
Наименование
СИСИ ЦН
Транслитерация
SISI CN Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 69, вх. 1, ет. 3 Виж на картата
Има 34 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4721 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; внос и износ на стоки и услуги; комисионни, складова спедиторс... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; внос и износ на стоки и услуги; комисионни, складова спедиторска, лизингова дейност; маркетинг; търговско представителство и посредничество; строителна, ремонтна, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, ресторантьорска дейност, представителство, агентство и посреднически услуги в страната и чужбина и всяка друга дейност, незабранена от закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТЕЛИНА ЯНЧЕВА РАДЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТЕЛИНА ЯНЧЕВА РАДЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИСИ ЦН ЕООД на латиница "SISI CN Ltd." с ЕИК/ПИК 201196867 е основана на 2 Юли 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АНТОРАДО 2010", но на 1 Септември 2017 година то бива сменено на сегашното "СИСИ ЦН". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2010-07-02
Регистрация на фирмата

2017-09-01
Промяна наименование
Името се сменя от АНТОРАДО 2010 на СИСИ ЦН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Караманите
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 69, вх. 1, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ХОТЕЛИЕРСТВО; РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ; РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, КОРАБНИ УСЛУГИ; ПИАР И ПРОМОЦИИ, КОМИСИОННИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСАТВИТЕЛСТВО; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; внос и износ на стоки и услуги; комисионни, складова спедиторска, лизингова дейност; маркетинг; търговско представителство и посредничество; строителна, ремонтна, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, ресторантьорска дейност, представителство, агентство и посреднически услуги в страната и чужбина и всяка друга дейност, незабранена от закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма