Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАВОРИТ СТРОЙ КОМПЛЕКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201230935
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 12, 2010 18:55
Наименование
ФАВОРИТ СТРОЙ КОМПЛЕКТ
Транслитерация
FAVORIT STROY COMPLECT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ИВ.ГРОЗЕВ САКАРСКИ, 23, бл. ., вх. А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, пре-работен или обработен вид;продажба на стоки от собствено производство; транспортна и спедиционна дейност в страната и чужбина;стр... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, пре-работен или обработен вид;продажба на стоки от собствено производство; транспортна и спедиционна дейност в страната и чужбина;строителство на жирлищни и стопански сгради, както и всякакви търговски сделки, незабранени от закона, а за тези от тях, за които се иска разрешителен или лицензионен режим-след съответното разрешение или лицензия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН ХРИСТОВ СТОЙЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РОСЕН ХРИСТОВ СТОЙЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАВОРИТ СТРОЙ КОМПЛЕКТ ЕООД на латиница "FAVORIT STROY COMPLECT" с ЕИК/ПИК 201230935 е основана на 12 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Раднево, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Хронология

2010-08-12
Регистрация на фирмата

2012-03-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ИВ.ГРОЗЕВ САКАРСКИ, 23, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ИВ.ГРОЗЕВ САКАРСКИ, 23, бл. ., вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строителна и ремонтна дейност; покупка на стоки и други вещи с цел да бъдат препродавани в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други след получаване на съответния лиценз; покупка или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всички други дейности незабранени от закона при спазване на нормативно установения ред.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален,пре-работен или обработен вид;продажба на стоки от собствено производство; транспортна и спедиционна дейност в страната и чужбина;строителство на жирлищни и стопански сгради,както и всякакви търговски сделки,незабранени от закона,а за тези от тях,за които се иска разрешителен или лицензионен режим-след съответното разрешение или лицензия.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма