Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Епитропу Инвестмънтс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201232174
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 13, 2010 15:13
Наименование
Епитропу Инвестмънтс
Транслитерация
„Epitropou Investments” Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Шести Септемви, 14, ет. 1 партер Виж на картата
Предмет на дейност
строителство, разработване, внедряване и управление на проекти, инвестиционно проучване и проектиране, планиране; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатац... строителство, разработване, внедряване и управление на проекти, инвестиционно проучване и проектиране, планиране; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; всякаква търговска и консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, туристическа дейност; екологични дейности както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Жан Епитропу (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Жан Епитропу 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Джордж Епитропу 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Епитропу Инвестмънтс ООД на латиница "„Epitropou Investments” Ltd" с ЕИК/ПИК 201232174 е основана на 13 Август 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "И-Контент", но на 21 Октомври 2011 година то бива сменено на сегашното "Епитропу Инвестмънтс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2010-08-13
Регистрация на фирмата

2011-03-24
Промяна съдружници
- Георгиос Луизос - 500 лв - 50.00% дял
- "София Файненс" АД - 500 лв - 50.00% дял
+ "София Файненс" АД - 500 лв - 50.00% дял
+ Константинос Колокасидис - 500 лв - 50.00% дял

2011-07-06
Промяна предмет на дейност
- E-учебни дейности, услуги за разработка на софтуер, консултации, продукти за издателска технология, образователни технологии, чуздоезиково обучение софтуер, продажба на продукти чрез интернет, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Преводаческа дейност; представителство и посредничество; E-учебни дейности, услуги за разработка на софтуер, консултации, продукти за издателска технология, образователни технологии, чуздоезиково обучение софтуер, продажба на продукти чрез интернет, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2011-10-21
Промяна наименование
Името се сменя от И-Контент на Епитропу Инвестмънтс
Промяна съдружници
- "София Файненс" АД - 500 лв - 50.00% дял
- Константинос Колокасидис - 500 лв - 50.00% дял
+ Джордж Епитропу - 500 лв - 50.00% дял
+ Жан Епитропу - 500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Преводаческа дейност; представителство и посредничество; E-учебни дейности, услуги за разработка на софтуер, консултации, продукти за издателска технология, образователни технологии, чуздоезиково обучение софтуер, продажба на продукти чрез интернет, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ строителство, разработване, внедряване и управление на проекти, инвестиционно проучване и проектиране, планиране; проучване, строителство, монтаж, разработване, управление и експлоатация на енергийни проекти, във връзка с производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; продажба на електроенергия; проучване, проектиране, строителство на съоръженията за продажба на произведена електроенергия; проектиране и консултации във връзка с изграждането на обекти на енергетиката; всякаква търговска и консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; придобиване, управление и разпореждане с дялове/акции в дружества, туристическа дейност; екологични дейности както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2013-03-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, "Джеймс Баучер", 103, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Шести Септемви, 14, ет. 1 партер

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма