Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРОГРЕС 8891 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201247354
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 25, 2010 16:11
Наименование
ПРОГРЕС 8891
Транслитерация
PROGRESS 8891
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Голяновци, ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА, ул. ЦЕНТРАЛНА Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия на еко брикети, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, вътрешен и международен пътнически и товарен транспорт, вътрешна и международна спедиционна дейност, внос, ... Производство и търговия на еко брикети, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, вътрешен и международен пътнически и товарен транспорт, вътрешна и международна спедиционна дейност, внос, износ, реекспорт, външнотърговска дейност ресторантьорство и хотелиерство, както и търговия с всички видове стоки (незабранени от закона), както и всяка дейност незабренена със закон. Дейностите за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след издаването му . прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИЯН ИЛИЕВ ИЛИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРИСТИЯН ИЛИЕВ ИЛИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
40 лева (40 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРОГРЕС 8891 ЕООД на латиница "PROGRESS 8891" с ЕИК/ПИК 201247354 е основана на 25 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ПРОГРЕС 8891" ЕООД", но на 25 Август 2010 година то бива сменено на сегашното "ПРОГРЕС 8891". Седалището на компанията се намира в с. Голяновци, а началният внесен капитал е в размер на 40 лева.

Хронология

2010-08-25
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от "ПРОГРЕС 8891" ЕООД на ПРОГРЕС 8891

2011-03-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, "СЛИВНИЦА", 223, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Голяновци, ИНДУСТРИАЛНА ЗОНА, ул. ЦЕНТРАЛНА
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, КАКТО И ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТОКИ (НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА),КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН. ДЕЙНОСТИТЕ ЗА ЧИЕТО УПРАЖНЯВАНЕ СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШИТЕЛНО ИЛИ ЛИЦЕНЗ, ЩЕ БЪДАТ УПРАЖНЯВАНИ СЛЕД ИЗДАВАНЕТО МУ.
+ Производство и търговия на еко брикети, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, вътрешен и международен пътнически и товарен транспорт, вътрешна и международна спедиционна дейност, внос, износ, реекспорт, външнотърговска дейност ресторантьорство и хотелиерство, както и търговия с всички видове стоки (незабранени от закона), както и всяка дейност незабренена със закон. Дейностите за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след издаването му .

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма