Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Георги - А ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201251769
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201251769 от 2011-08-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 28, 2010 13:54
Наименование
Георги - А
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Липа", 1, ет. партер Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, РЕНТ-А-КАР /ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ/, ВСЯКАКЪВ ВИД У... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, РЕНТ-А-КАР /ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ/, ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ ИЗВЪРШВАНИ С МПС, Търговия на дребно и едро с моторни яхти и частите за тях, внос и износ, всяка друга търговия на дребно и едро с плавателни съдове и части за моторни превозни средства, продажба на течни горива, комисионни, складови, спедиционни, превозни сделки с всякакви МПС в страната и чужбина, ремонт на превозни средства, хотелиерство, рекламни, информационни, импресарски сделки, туризъм в страната и чужбина, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Арменак Кимович Самунджян (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Арменак Кимович Самунджян (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Георги - А ЕООД с ЕИК/ПИК 201251769 е основана на 28 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2010-08-28
Регистрация на фирмата

2011-08-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201251769 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-08-18
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, продажба на течни горива, комисионни, складови, спедиционни, превозни сделки с всякакви МПС в страната и чужбина, ремонт на превозни средства, хотелиерство, рекламни, информационни, импресарски сделки, туризъм в страната и чужбина, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, РЕНТ-А-КАР /ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ/, ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ ИЗВЪРШВАНИ С МПС, Търговия на дребно и едро с моторни яхти и частите за тях, внос и износ, всяка друга търговия на дребно и едро с плавателни съдове и части за моторни превозни средства, продажба на течни горива, комисионни, складови, спедиционни, превозни сделки с всякакви МПС в страната и чужбина, ремонт на превозни средства, хотелиерство, рекламни, информационни, импресарски сделки, туризъм в страната и чужбина, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг.

2016-08-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул."Липа", 1, ет. партер

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма