Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЛК ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201256563
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201256563 от 2020-08-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 1, 2010 12:40
Наименование
МЛК ТРЕЙД
Транслитерация
MLK TRADE Ltd.
Оборот
13,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Големо Малово Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Социални грижи с настаняване за възрасни лица и хора с физически увреждания; Рекреация и възстановяване; отглеждане и търговия със земеделска продукция;вътрешно и външно търговска дейност; търговия и ... Социални грижи с настаняване за възрасни лица и хора с физически увреждания; Рекреация и възстановяване; отглеждане и търговия със земеделска продукция;вътрешно и външно търговска дейност; търговия и производство на всякакви незабранени от закона стоки; търговско представителство и посредничество; туризъм и комплексни туристически услуги; хотелиерство, ресторантъорство; превозна дейност; информационна, програмна, консултантска и рекламна дейност, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от Закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лиляна Георгиева Зъбчева (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Лиляна Георгиева Зъбчева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 13,000 -72.92% - -
2020 48,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЛК ТРЕЙД ЕООД на латиница "MLK TRADE Ltd." с ЕИК/ПИК 201256563 е основана на 1 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Големо Малово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 13,000 лв.

Хронология

2010-09-01
Регистрация на фирмата

2016-03-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. "692", 14, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Българска морава, 102
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-07-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Българска морава, 102
+ БЪЛГАРИЯ, с. Големо Малово
Промяна предмет на дейност
- вътрешно и външно търговска дейност; търговия и производство на всякакви незабранени от закона стоки; търговско представителство и посредничество; туризъм и комплексни туристически услуги; хотелиерство, ресторантьорство; превозна дейност; информационна, програмна, консултантска и рекламна дейност, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от Закона.
+ РЕКРЕАЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ; ОТГЛЕЖДАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА ВСЯКАКВИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ТУРИЗЪМ И КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЪОРСТВО; ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ; ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, КОНСУЛТАНТСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2018-10-29
Промяна предмет на дейност
- РЕКРЕАЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ; ОТГЛЕЖДАНЕ И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА ВСЯКАКВИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ТУРИЗЪМ И КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЪОРСТВО; ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ; ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, КОНСУЛТАНТСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Социални грижи с настаняване за възрасни лица и хора с физически увреждания; Рекреация и възстановяване; отглеждане и търговия със земеделска продукция;вътрешно и външно търговска дейност; търговия и производство на всякакви незабранени от закона стоки; търговско представителство и посредничество; туризъм и комплексни туристически услуги; хотелиерство, ресторантъорство; превозна дейност; информационна, програмна, консултантска и рекламна дейност, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от Закона.

2020-04-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Големо Малово
+ БЪЛГАРИЯ, с. Големо Малово
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-08-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201256563 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма