Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦВЕТОСКОП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201267346
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 8, 2010 16:27
Наименование
ЦВЕТОСКОП
Транслитерация
CVETOSCOPE LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. МАЕСТРО ГЕОРГИ АТАНАСОВ, 20 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупко - продажба, проектиране, строеж и управление на недвижими имоти, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, продажба на стоки от собствено произ... Покупко - продажба, проектиране, строеж и управление на недвижими имоти, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламна, строителна, проектантска, търговска и външнотърговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, международен и вътрешен туризъм, внос, износ, реекспорт, превозваческа и спедиторска дейност, посредническа дейност, търговско представителство, комисионна дейност, обучение, образователни курсове, производство на анимационни продукти, производство на медийна продукция и на аудио-визуална продукция, продуцентска дейност, както и всяка друга дейност и услуги, незабранени от българското и европейското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛБЕНА НИКОЛАЕВА МИЛУШЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЦВЕТАН ЛЮБОМИРОВ МИЛУШЕВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛБЕНА НИКОЛАЕВА МИЛУШЕВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЦВЕТАН ЛЮБОМИРОВ МИЛУШЕВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТАН ЛЮБОМИРОВ МИЛУШЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦВЕТОСКОП ООД на латиница "CVETOSCOPE LTD" с ЕИК/ПИК 201267346 е основана на 8 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФАВОРИТА", но на 19 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "ЦВЕТОСКОП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2010-09-08
Регистрация на фирмата

2023-05-19
Промяна наименование
Името се сменя от ФАВОРИТА на ЦВЕТОСКОП
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко - продажба, проектиране, строеж и управление на недвижимиимоти, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или преработенвид, продажба на стоки от собствено производство, рекламна, строителна, проектантска,търговска и външнотърговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, международен ивътрешен туризъм, внос, износ, реекспорт, превозваческа и спедиторска дейност,посредническа дейност, търговско представителство, комисионна дейност, както и всякадруга дейност и услуги, незабранени от българското и европейското законодателство.
+ Покупко - продажба, проектиране, строеж и управление на недвижими имоти, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламна, строителна, проектантска, търговска и външнотърговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, международен и вътрешен туризъм, внос, износ, реекспорт, превозваческа и спедиторска дейност, посредническа дейност, търговско представителство, комисионна дейност, обучение, образователни курсове, производство на анимационни продукти, производство на медийна продукция и на аудио-визуална продукция, продуцентска дейност, както и всяка друга дейност и услуги, незабранени от българското и европейското законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма