Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ - ЕСКУЛАП АС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201269639
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 9, 2010 17:17
Наименование
ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ - ЕСКУЛАП АС
Транслитерация
"IPPDP - ESKULAP AS" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул. ГЕН. РАДЕЦКИ, 63 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Оказване на извънболнична дентална помощ и всякаква друга дейност, която не е забрана от Закона за лечебните заведения.... Оказване на извънболнична дентална помощ и всякаква друга дейност, която не е забрана от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ ИВАНОВ СИРАКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНГЕЛ ИВАНОВ СИРАКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ - ЕСКУЛАП АС ЕООД на латиница ""IPPDP - ESKULAP AS" EOOD" с ЕИК/ПИК 201269639 е основана на 9 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕСКУЛАП АС", но на 3 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ - ЕСКУЛАП АС". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2010-09-09
Регистрация на фирмата

2022-05-03
Промяна наименование
Името се сменя от ЕСКУЛАП АС на ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ - ЕСКУЛАП АС
Промяна предмет на дейност
- Покупка на всички видове разрешени стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; производство на всички видове разрешени стоки и други вещи с цел продажба; производство с цел продажба на разрешена селскостопанска продукция от растителен и животински произход; производство и търговия с етерични масла и етерично маслени продукти; комисионна, спедиционна, лизингова, складова, посредническа, външнотърговска и реекспорт - дейности; търговско представителство; бартерни сделки, разрешени от закона; превозна и всички видове транспортна дейност /след съответно разрешително/, вкл. и международен транспорт; хотелиерска, ресторантьорска, екскурзионна, туристическа /след лиценз/, рекламна и издателска /без книгопечат/ дейности; програмна, информационна, спортна, сервизна, преводаческа, фотографска дейности; машинописна дейност, сделки с интелектуална собственост, маркетингова, мениджърска, инженерингова дейност; производство, продажба или отдаване под наем на вещи, боядисване, дърводобив, дървопреработване, превоз на дървесина, залесяване, както и всички останали, разрешени от закона дейности, а когато се изисква разрешително - след съответно такова.
+ Оказване на извънболнична дентална помощ и всякаква друга дейност, която не е забрана от Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма