Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАНЕГЕН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201275138
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 15, 2010 10:39
Наименование
ЗАНЕГЕН
Транслитерация
ZANEGEN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, ул." Ген.Драгомиров", 7 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид ; продажба на стоки от собствено производство; производство на селскостопанска продукция и търгови... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид ; продажба на стоки от собствено производство; производство на селскостопанска продукция и търговия с нея;търговско представителство и посредничество;транспортни услуги, включително международни превози/след лиценз/; външно-търговска дейност -внос, износ, бартерни сделки, реекспорт; ресторантьорски, хотелиерски, туристически, рекламни услуги ; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякакви други търговски дейности, които не са забранени със закон или друг нормативен акт и които по предмет и обем изискват воденето им да става по търговски начин, а при изискване на разрешителен режим , след получаване на съответното разрешение /лицензия/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СНЕЖАНА ДИМИТРОВА ГЕНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СНЕЖАНА ДИМИТРОВА ГЕНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАНЕГЕН ЕООД на латиница "ZANEGEN" с ЕИК/ПИК 201275138 е основана на 15 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ЗАНЕГЕН"", но на 15 Септември 2010 година то бива сменено на сегашното "ЗАНЕГЕН". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2010-09-15
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от "ЗАНЕГЕН" на ЗАНЕГЕН

2013-06-25
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид ; продажба на стоки от собствено производство; производство на селскостопанска продукция и търговия с нея;търговско представителство и посредничество;транспортни услуги, включително международни превози/след лиценз/; външно-търговска дейност -внос, износ, бартерни сделки, реекспорт; ресторантьорски, хотелиерски, туристически, рекламни услуги ; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякакви други търговски дейности, които не са забранени със закон или друг нормативен акт и които по предмет и обем изискват воденето им да става по търговски начин, а при изискване на разрешителен режим , след получаване на съответното разрешение /лицензия/.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма