Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКОСВЕТ 777 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201278015
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 17, 2010 08:44
Наименование
НИКОСВЕТ 777
Транслитерация
„NIKOSVET 777” EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас, ул. ”Тунджа”, 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Внос и износ, търговия на едро и дребно, сервиз и поддръжка на сертифицирани продукти, гражданско и промишлено строителство, търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юр... Внос и износ, търговия на едро и дребно, сервиз и поддръжка на сертифицирани продукти, гражданско и промишлено строителство, търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност, външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт, туроператорска, тур агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, управление и стопанисване, вътрешен и външен дизайн, както и всякаква друга дейност на територията на Република България и в чужбина, за която няма законова забрана и която по предмет и обем изисква делата да се водят по търговски начин, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТЛАНА ГЕННАДИЕВНА КУЛАКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТЛАНА ГЕННАДИЕВНА КУЛАКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКОСВЕТ 777 ЕООД на латиница "„NIKOSVET 777” EOOD" с ЕИК/ПИК 201278015 е основана на 17 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТАТЯНА ТИМОФЕЕВА - 78", но на 13 Октомври 2014 година то бива сменено на сегашното "НИКОСВЕТ 777". Седалището на компанията се намира в гр. Свети Влас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2010-09-17
Регистрация на фирмата

2013-07-04
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-10-13
Промяна наименование
Името се сменя от ТАТЯНА ТИМОФЕЕВА - 78 на НИКОСВЕТ 777
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас, ЖИЛ. ГРУПА 2 КЪЩА 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свети Влас, ул. ”Тунджа”, 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС И ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НА СЕРТИФИЦИРАНИ ПРОДУКТИ, ГРАЖДАНСКО И ПРОМИШЛЕНО СТРОИТЕЛСТВО, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ, ТУРОПЕРАТОРСКА, ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО /СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ЛИЦЕНЗ/, КАКТО И ВСЯКАКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Внос и износ, търговия на едро и дребно, сервиз и поддръжка на сертифицирани продукти, гражданско и промишлено строителство, търговско посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортна и спедиторска дейност, външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт, туроператорска, тур агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, управление и стопанисване, вътрешен и външен дизайн, както и всякаква друга дейност на територията на Република България и в чужбина, за която няма законова забрана и която по предмет и обем изисква делата да се водят по търговски начин, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма