Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Аукциони Евтинко ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201290028
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 28, 2010 13:50
Наименование
Аукциони Евтинко
Транслитерация
Evtinko Auctions Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Има 7121 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
47.9 - Търговия на дребно извън търговски обекти
Предмет на дейност
Търговия с автомобили нови и втора употреба, търговия с авточасти нови и втора употреба, автосервизна дейност, пътна помощ в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни превози и услу... Търговия с автомобили нови и втора употреба, търговия с авточасти нови и втора употреба, автосервизна дейност, пътна помощ в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни превози и услуги в страната и чужбина, сервизна дейност на уреди и машини за бита и промишлеността, онлайн търговия на едро и дребно на стоки за бита, посредничество при продажба на стоки за бита, интернет магазин, интернет аукцион, електронни разплащания по интернет, проектиране и изработване на интернет сайтове, проектиране и изработване на компютърни игри и програми (софтуер), дистрибуция и продажба на интернет за фирми и граждани, развлекателни уеб платформи и всички други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФИЛИП ИВАНОВ ФИЛИПОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ФИЛИП ИВАНОВ ФИЛИПОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Аукциони Евтинко ЕООД на латиница "Evtinko Auctions Ltd." с ЕИК/ПИК 201290028 е основана на 28 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БулМаг ЕлФи", но на 24 Септември 2021 година то бива сменено на сегашното "Аукциони Евтинко". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-09-28
Регистрация на фирмата

2021-09-24
Промяна наименование
Името се сменя от БулМаг ЕлФи на Аукциони Евтинко
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 222 А, вх. Д, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, вх. А, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Онлайн търговия на едро и дребно на стоки за бита, посредничество при продажба на стоки за бита, интернет магазин, интернет аукцион, електронни разплащания по интернет, проектиране и изработване на интернет сайтове, проектиране и изработване на компютърни игри и програми (софтуер), дистрибуция и продажба на интернет за фирми и граждани, развлекателни уеб платформи и всички други дейности, които не са забранени със закон.
+ Търговия с автомобили нови и втора употреба, търговия с авточасти нови и втора употреба, автосервизна дейност, пътна помощ в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни превози и услуги в страната и чужбина, сервизна дейност на уреди и машини за бита и промишлеността, онлайн търговия на едро и дребно на стоки за бита, посредничество при продажба на стоки за бита, интернет магазин, интернет аукцион, електронни разплащания по интернет, проектиране и изработване на интернет сайтове, проектиране и изработване на компютърни игри и програми (софтуер), дистрибуция и продажба на интернет за фирми и граждани, развлекателни уеб платформи и всички други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма