Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАКС СТРОЙ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201290544
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 28, 2010 16:17
Наименование
МАКС СТРОЙ ГРУП
Транслитерация
MAX STROY GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ГОНДА ВОДА, 6, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, строителство на сгради и съоръжения, строителни услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, както и в... Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, строителство на сгради и съоръжения, строителни услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАНА ИВАНОВА КЪРЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИАНА ИВАНОВА КЪРЧЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАКС СТРОЙ ГРУП ЕООД на латиница "MAX STROY GROUP" с ЕИК/ПИК 201290544 е основана на 28 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФОТОВОЛТАИК-2", но на 27 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "МАКС СТРОЙ ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2010-09-28
Регистрация на фирмата

2021-08-27
Промяна наименование
Името се сменя от ФОТОВОЛТАИК-2 на МАКС СТРОЙ ГРУП
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ПРОИЗВЕДЕНА ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ И АЛТЕРНАТИВНИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, СВЪРЗАНИ С ДЕЙНОСТТА.
+ Производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, строителство на сгради и съоръжения, строителни услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон или друг нормативен акт от българското законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма