Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЗКУСТВА И РЕКЛАМИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201295267
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201295267 от 2010-10-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 1, 2010 16:27
Наименование
ИЗКУСТВА И РЕКЛАМИ
Транслитерация
ARTS & ADS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 114А, вх. Д, ет. 2 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО НА СТОКИ
Предмет на дейност
Производство, покупка и продажба, преработка, изкупуване и търговия на едро и дребно на : дизайнерски стоки, всички видове промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция, мляко и ... Производство, покупка и продажба, преработка, изкупуване и търговия на едро и дребно на : дизайнерски стоки, всички видове промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция, мляко и млечни продукти, меса и месни производни, плодове и зеленчуци, спиртни и безалкохолни напитки и разкриване на мрежа от фирмени обекти за продажбата им; разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене – ресторанти, закусвални, дневни и нощни барове; дизайн, маркетинг, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, внос, износ, експорт, реекспорт, импорт и бартерни сделки, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕВЕЛИНА ИВАНОВА ВЪЛЧАНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕВЕЛИНА ИВАНОВА ВЪЛЧАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЗКУСТВА И РЕКЛАМИ ЕООД на латиница "ARTS & ADS" с ЕИК/ПИК 201295267 е основана на 1 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-10-01
Регистрация на фирмата

2010-10-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201295267 на основание друго от ЗДДС

2010-11-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 114А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 114, вх. А, ет. 2

2011-11-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 114, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 114А, вх. Д, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА ДИЗАЙНЕРСКИ СТОКИ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПРЕРАБОТКА, ИЗКУПУВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ДИЗАЙН, МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВНОС, ИЗНОС, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ, ИМПОРТ И БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Производство, покупка и продажба, преработка, изкупуване и търговия на едро и дребно на : дизайнерски стоки, всички видове промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция, мляко и млечни продукти, меса и месни производни, плодове и зеленчуци, спиртни и безалкохолни напитки и разкриване на мрежа от фирмени обекти за продажбата им; разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене – ресторанти, закусвални, дневни и нощни барове; дизайн, маркетинг, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, внос, износ, експорт, реекспорт, импорт и бартерни сделки, както и всички други дейности незабранени от закона.

2014-05-27
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма