Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕУРОСИМАТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201296718
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201296718 от 2010-10-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 2, 2010 12:21
Наименование
ЕУРОСИМАТ
Транслитерация
"EUROSIMAT" SRLU
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Цар Самуил”, 38, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Разработка и търговия със софтуерни и хардуерни продукти, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности свързани с информатика и технологиите ка... Разработка и търговия със софтуерни и хардуерни продукти, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности свързани с информатика и технологиите като цяло. Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Консултантски услуги. Търговско представителство, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество, като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ НИКОЛАЕВ ПИПЕРКОВ (свързан с 34 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ НИКОЛАЕВ ПИПЕРКОВ (свързан с 34 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕУРОСИМАТ ЕООД на латиница ""EUROSIMAT" SRLU" с ЕИК/ПИК 201296718 е основана на 2 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2010-10-02
Регистрация на фирмата

2010-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201296718 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-05-20
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 103, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Цар Симеон”, 25
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Обработка, търговия и производство на метални кофражни елементи за собствена сметка и на ишлеме; боядисване и почистване с пясъкоструйка; Консултантски и маркетингови услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; внос и износ на стоки и продукти от всякакъв тип и на услуги, както и всички други дейности, незабранени от Закона.
+ Разработка и търговия със софтуерни и хардуерни продукти, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности свързани с информатика и технологиите като цяло. Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Консултантски услуги. Търговско представителство, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество, като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони.

2017-08-04
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-09-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Цар Симеон”, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. „Цар Самуил”, 38, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-10-01

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма