Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФОТО СОЛАР ТРЕЙД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201298060
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 4, 2010 12:10
Наименование
ФОТО СОЛАР ТРЕЙД
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. ДИМИТЪР ПЕХЛИВАНОВ, 5 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране, изграждане, монтаж, управление и поддръжка на електрически централи за производство на енергия от възобновяеми източници, най-вече фотоволтаични, вятър, биомаса и геотермална ... Проектиране, изграждане, монтаж, управление и поддръжка на електрически централи за производство на енергия от възобновяеми източници, най-вече фотоволтаични, вятър, биомаса и геотермална енергия, производство и продажба на енергия, произведена от собствените и други електроцентрали, маркетинг, продажба, покупка и управление на права, свързани с производството на енергия от възобновяеми източници, във вразка със зелени сертификати и избягване на емисиите на въглероден двуокис и други механизми, одобрени от Република България и Европейския съюз, както за своя сметка, така и за трети страни, управление на всички административни процедури, свързани с получаването на разрешителни за изграждане на централи за производство на енергия от възобновяеми източници, търговия с електрически машини и инструменти, фотоволтаични панели, вятърни турбини и топлинни помпи, продажба на интегрирани енергийни услуги за реализаране и управление на енергийни спестявания, според критериите на "ЕНЕРГИЙНО СПЕСТЯВАЩИТЕ ДРУЖЕСТВА", както публични така и частни, популяризиране, реализация и управление на териториалната енергийна политика за околната среда, насочена към устойчивото развитие в селските райони и индустриалните сектори, във връзка с мобилността и микро-разпространението, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕН ПЕНКОВ ПЕНКОВ (свързан с 19 фирми)
Съдружник: ДИГНАН ДЖОЗЕФ ПАТРИК, род. на 08.05.1970г. от Ирландия и МАРИЯ АРАМ МЕРДЖАНОВА 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ДИМИТРИНКА НИКОЛОВА ВАСИЛЕВА 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МИЛЕН ПЕНКОВ ПЕНКОВ 34.00 лв - 34.00% дял (свързан с 19 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФОТО СОЛАР ТРЕЙД ООД с ЕИК/ПИК 201298060 е основана на 4 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2010-10-04
Регистрация на фирмата

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма