Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДАЙМОНД КЛИНИК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201300497
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201300497 от 2010-10-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 6, 2010 09:06
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДАЙМОНД КЛИНИК
Транслитерация
MEDICAL CENTER DIAMOND CLINIC LTD
Оборот
35,000 лв. оборот за 2018 г.
Служители
1 служител към 2018 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 166, вх. А Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Тази помощ се осъществява от не по- малко от трима лекаря, с не по-малко от три различни медицински специалности. Видът и броя на спец... Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Тази помощ се осъществява от не по- малко от трима лекаря, с не по-малко от три различни медицински специалности. Видът и броя на специалностите се определя с правилника на устройството, дейността и вътрешния ред на лечебното заведение. Специализираната извънболнична помощ се осъществява, като лекарите от центъра: извършват диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация и експертиза на временна нетрудоспособност; извършват и дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; предписват: лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия; издават документи, свързани с тяхната дейност; насочват пациенти за консултативна и болнична помощ. Лекарите от лечебното заведение са длъжни да хоспитализират пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите. Помощта по предходната алинея се извършва и в дома на болния пациент, когато състоянието му налага това. В медицинския център се провеждат и клинични изпитвания на лекарствени продукти. Дружеството упражнява дейностите си по предмета на дейност, след издаването на необходимите разрешения и след регистрацията му от компетентния орган. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Христов Бозалиев (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИЛАРИОН ТАНЕВ ЧИЛИНГИРОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 20 фирми)
Съдружник: АНТОАН ТАНЕВ ЧИЛИНГИРОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 20 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2018 35,000 84.21% - -
2017 19,000 -26.92% - -
2016 26,000 116.67% - -
2015 12,000 -76% - -
2014 50,000 -43.82% - -
2013 89,000 -6.32% - -
2012 95,000 - -

Служители

Година
Служители
2018 1 -80%
2017 5 25%
2015 4 -63.64%
2014 11 -8.33%
2013 12 -7.69%
2012 13

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДАЙМОНД КЛИНИК ООД на латиница "MEDICAL CENTER DIAMOND CLINIC LTD" с ЕИК/ПИК 201300497 е основана на 6 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАКСИ ГРИЛ", но на 5 Юли 2022 година то бива сменено на сегашното "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДАЙМОНД КЛИНИК". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Оборота на фирмата за 2018 година е в размер на 35,000 лв. което е с 84% повече от предходната 2017 година (19,000 лв.), а средният годишен ръст е 8%.

Хронология

2010-10-06
Регистрация на фирмата

2010-10-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201300497 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-12-17

2019-10-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Балкан, 2, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 166, вх. А

2022-07-05
Промяна наименование
Името се сменя от МАКСИ ГРИЛ на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДАЙМОНД КЛИНИК
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, рекламна дейност, ресторантьорство и хотелиерство /извън сл. на чл. 2, ал. 3 от ТЗ/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки, сладкарски услуги, консултантски услуги, като предприятие, строително монтажна и ремонтно монтажна дейност, организиран туризъм, складови сделки; бартерни сделки в страната и чужбина, реекспорт и външнотърговска дейност, и всички други дейност незабранени от закона, след снабдяване с надлежно разрешение в случай на законова необходимост
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Тази помощ се осъществява от не по- малко от трима лекаря с не по-малко от три различни медицински специалности. Видът и броя на специалностите се определя с правилника на устройството, дейността и вътрешния ред на лечебното заведение. Специализираната извънболнична помощ се осъществява като лекарите от центъра: Извършват: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация и експертиза на временна нетрудоспособност; Извършват и дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; Предписват: лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия; Издават документи, свързани с тяхната дейност; Насочват пациенти за консултативна и болнична помощ. Лекарите от лечебното заведение са длъжни да хоспитализират пациените в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите. Помощта по предходната алинея се извършва и в дома на болния пациент, когато състоянието му налага това. В медицинския център се провеждат и клинични изпитвания на лекарствени продукти. За обслужване на основния си предмет на дейност, специализираната извънболнична медицинска помощ, дружеството извършва разрешената от закона търговска дейност. Дружеството упражнява дейностите си по предмета на дейност, след получаване на регистрация от Районна здравна инспекция- гр. Хасково.

2023-07-18

2023-09-05
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Тази помощ се осъществява от не по- малко от трима лекаря с не по-малко от три различни медицински специалности. Видът и броя на специалностите се определя с правилника на устройството, дейността и вътрешния ред на лечебното заведение. Специализираната извънболнична помощ се осъществява като лекарите от центъра: Извършват: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация и експертиза на временна нетрудоспособност; Извършват и дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; Предписват: лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия; Издават документи, свързани с тяхната дейност; Насочват пациенти за консултативна и болнична помощ. Лекарите от лечебното заведение са длъжни да хоспитализират пациените в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите. Помощта по предходната алинея се извършва и в дома на болния пациент, когато състоянието му налага това. В медицинския център се провеждат и клинични изпитвания на лекарствени продукти. За обслужване на основния си предмет на дейност, специализираната извънболнична медицинска помощ, дружеството извършва разрешената от закона търговска дейност. Дружеството упражнява дейностите си по предмета на дейност, след получаване на регистрация от Районна здравна инспекция- гр. Хасково.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична медицинска помощ. Тази помощ се осъществява от не по- малко от трима лекаря, с не по-малко от три различни медицински специалности. Видът и броя на специалностите се определя с правилника на устройството, дейността и вътрешния ред на лечебното заведение. Специализираната извънболнична помощ се осъществява, като лекарите от центъра: извършват диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация и експертиза на временна нетрудоспособност; извършват и дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи; предписват: лабораторни и други видове изследвания, извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност, обема и вида на домашните грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия; издават документи, свързани с тяхната дейност; насочват пациенти за консултативна и болнична помощ. Лекарите от лечебното заведение са длъжни да хоспитализират пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациентите. Помощта по предходната алинея се извършва и в дома на болния пациент, когато състоянието му налага това. В медицинския център се провеждат и клинични изпитвания на лекарствени продукти. Дружеството упражнява дейностите си по предмета на дейност, след издаването на необходимите разрешения и след регистрацията му от компетентния орган.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма