Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НоВа фирма ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201308679
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 13, 2010 12:11
Наименование
НоВа фирма
Транслитерация
"NoVa firma" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, "Съединение", 5 Виж на картата
Има 41 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на услуги - осъществяване на консултации и анализи в областта на организацията и управлението на търговски предприятия и дружества, финансови и икономически и всякакви други консултации... Предоставяне на услуги - осъществяване на консултации и анализи в областта на организацията и управлението на търговски предприятия и дружества, финансови и икономически и всякакви други консултации и анализи, осъществявани чрез наети правоспособни специалисти, включително чрез дейност в интернет; рекламна и консултантска дейност, доставка на информационни услуги, създаване и търговия със софтуерни продукти, електронна и интернет търговия и услуги, създаване и поддръжка на интернет страници, портали и подобни в интернет пространството, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮДМИЛА ВЪЛЧАНОВА СТЕФАНОВА (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Людмила Вълчанова Стефанова 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Самуил Евгениев Василев 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮДМИЛА ВЪЛЧАНОВА СТЕФАНОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НоВа фирма ЕООД на латиница ""NoVa firma" Ltd." с ЕИК/ПИК 201308679 е основана на 13 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""Ибей.БГ"", но на 12 Септември 2011 година то бива сменено на сегашното "НоВа фирма". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2010-10-13
Регистрация на фирмата

2011-09-12
Промяна наименование
Името се сменя от "Ибей.БГ" на НоВа фирма
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 61, вх. 3, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, "Съединение", 5
Промяна предмет на дейност
- Търговия - покупка и продажба на стоки,вкл. чрез аукционна дейност в интернет, рекламна и консултантска дейност, доставка на информационни услуги, създаване и търговия със софтуерни продукти, електронна и интернет търговия, създаване и поддръжка на интернет страници, портали и подобни в интернет пространството, вътрешна и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Предоставяне на услуги - осъществяване на консултации и анализи в областта на организацията и управлението на търговски предприятия и дружества, финансови и икономически и всякакви други консултации и анализи, осъществявани чрез наети правоспособни специалисти, включително чрез дейност в интернет; рекламна и консултантска дейност, доставка на информационни услуги, създаване и търговия със софтуерни продукти, електронна и интернет търговия и услуги, създаване и поддръжка на интернет страници, портали и подобни в интернет пространството, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2018-03-29
Промяна съдружници
- Самуил Евгениев Василев - 500 лв - 50.00% дял
- Росиана Петкова Василева - 500 лв - 50.00% дял

2018-05-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма