Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СКИН ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201318627
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 27, 2010 14:04
Наименование
СКИН ИНВЕСТМЪНТ
Транслитерация
SKIN INVESTMENT EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. "Петър Скорчев" №4 Панорама парк, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Код на икономическа дейност
9602 - ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ
Предмет на дейност
Студио за козметични и дерматологични услуги; Естетични процедури; Маникюр и педикюр; Фризьорски и масажни услуги; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработ... Студио за козметични и дерматологични услуги; Естетични процедури; Маникюр и педикюр; Фризьорски и масажни услуги; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Вътрешна и външна търговска дейност; Извършване на търговски и правни сделки за своя и чужда сметка; Търговско представителство; Агентство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Маркетинг; Рекламна и консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, след снабдяване със съответния лиценз/разрешително, ако подлежи на разрешителен режим. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЖАНА ДЕЯНОВА СТОЙЧЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЖАНА ДЕЯНОВА СТОЙЧЕВА 15.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕСЕЛИН РУСЕВ АТАНАСОВ 35.00 лв - 70.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЖАНА ДЕЯНОВА СТОЙЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СКИН ИНВЕСТМЪНТ ЕООД на латиница "SKIN INVESTMENT EOOD" с ЕИК/ПИК 201318627 е основана на 27 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СВЕТЛИНА СТРОЙ", но на 15 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "СКИН ИНВЕСТМЪНТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2010-10-27
Регистрация на фирмата

2022-06-15
Промяна наименование
Името се сменя от СВЕТЛИНА СТРОЙ на СКИН ИНВЕСТМЪНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ПЕТЪР РАЙЧЕВ, бл. 4, вх. Д, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. "Петър Скорчев" №4 Панорама парк, вх. А, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупка и продажба на стоки; хотелиерство и ресторантьорство; консултантска дейност; производство и реализация на софт и хардуер; външна и вътрешна търговия; покупка, проектиране, строеж, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти, включително с цел продажба, инженерингова дейност; представителство и посреднически услуги; лизингова дейност; производство и реализация на изделия за бита, промишлеността и селското стопанство; сделки с интелектуална собственост; рекламна и информационна дейност; комплексни авто-услуги; маркетинг и мениджмънт; представителство и посредничество на физически и юридически лица.
+ Студио за козметични и дерматологични услуги; Естетични процедури; Маникюр и педикюр; Фризьорски и масажни услуги; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; Вътрешна и външна търговска дейност; Извършване на търговски и правни сделки за своя и чужда сметка; Търговско представителство; Агентство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост; Маркетинг; Рекламна и консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, след снабдяване със съответния лиценз/разрешително, ако подлежи на разрешителен режим.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма