Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИФРЕ КАРС ЕНД СЪРВИС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201321598
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201321598 от 2011-01-27 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 29, 2010 13:57
Наименование
СИФРЕ КАРС ЕНД СЪРВИС
Транслитерация
CIFRE CARS END SERVIS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разлог, м.Бетоловото -Църнако, бл. 5, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с леки и товарни автомобили, отдаване под наем на коли /рент а кар/, хотелиерство и ресторантьорство, строителство, търговско представителство, посредничество и агентство на българс... Търговия с леки и товарни автомобили, отдаване под наем на коли /рент а кар/, хотелиерство и ресторантьорство, строителство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с индивидуална собственост и недвижими имоти, ноу-хау, охранителна, лизингова, туристическа, туроператорска, маркетингова, консултантска, издателска, транспортна, спедиторска, митническа и рекламна дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИОС КАСТАНИДИС (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕЛИСАВЕТ МИКА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГЕОРГИОС КАСТАНИДИС 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИФРЕ КАРС ЕНД СЪРВИС ООД на латиница "CIFRE CARS END SERVIS" с ЕИК/ПИК 201321598 е основана на 29 Октомври 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАСТАНИДИС БРОС", но на 19 Март 2018 година то бива сменено на сегашното "СИФРЕ КАРС ЕНД СЪРВИС". Седалището на компанията се намира в гр. Разлог, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2010-10-29
Регистрация на фирмата

2011-01-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201321598 на основание друго от ЗДДС

2018-03-19
Промяна наименование
Името се сменя от КАСТАНИДИС БРОС на СИФРЕ КАРС ЕНД СЪРВИС
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ ВПЪРВОНАЧАЛЕН,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД;2.ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО;3.ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО;4.КОМИСИОННИ,СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ;5.МЕНИТЕЛНИЦИ,ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД И ЧЕКОВЕ;6.СКЛАДОВИ СДЕЛКИ;7.ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ;8.СТОКОВ КОНТРОЛ;9.СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ;10.ХОТЕЛИЕРСКИ,ТУРИСТИЧЕСКИ,РЕКЛАМНИ,ИНФОРМАЦИОННИ,ПРОГРАМНИ, ИМПРСАРСКИ, КОНСУЛТАНСКИ, ПРОЕКТИРАНЕ ИЛИ ДРУГИУСЛУГИ;11.ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛПРОДАЖБА;12. ЛИЗИНГ.При осъществяване предмета на дейност, ако е необходимо след снабдяване с лицензили разрешение от съответния държавен орган.
+ Търговия с леки и товарни автомобили, отдаване под наем на коли /рент а кар/, хотелиерство и ресторантьорство, строителство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с индивидуална собственост и недвижими имоти, ноу-хау, охранителна, лизингова, туристическа, туроператорска, маркетингова, консултантска, издателска, транспортна, спедиторска, митническа и рекламна дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма