Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕЛИОВАТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201327042
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 4, 2010 11:43
Наименование
ХЕЛИОВАТ
Транслитерация
HELIOVAT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, Независимост, 2А, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
консултантски услуги, търговско представителство и посредничество; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първона... консултантски услуги, търговско представителство и посредничество; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ЖЕКОВ КИРЯКОВ (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ЖЕКОВ КИРЯКОВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕЛИОВАТ ЕООД на латиница "HELIOVAT" с ЕИК/ПИК 201327042 е основана на 4 Ноември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2010-11-04
Регистрация на фирмата

2012-11-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Паскалево, УЛ.ЧЕТИРИНАДЕСЕТА, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Васил Петлешков", 28, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и реализация на селскостопанска продукция, наемане на земя и обработка, търговия с химикали и торове, търговска дейност с промишлени стоки и изделия, производство на стоки и вещи с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство на ел.енергия от фотоволтаични електрически централи /фец/; търговско представителство и посредничество; комисионни, сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг.
+ консултантски услуги, търговско представителство и посредничество; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид и всякакви други дейности, незабранени от закона.

2015-01-07

2023-07-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Васил Петлешков", 28, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, Независимост, 2А, ет. 3

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма