Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕВНЯ-КОНСТРУКШЪН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201339322
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201339322 от 2011-04-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 17, 2010 16:36
Наименование
ДЕВНЯ-КОНСТРУКШЪН
Транслитерация
"DEVNYA-KONSTRUKSHAN" ЕOOD
Оборот
133,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
7 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, Западна промишлена зона, ул."Атанас Москов", 308 Виж на картата
Предмет на дейност
Цялостно строителство и ремонтни дейности на сгради и съоръжения, електронни съобщителни мрежи, пристанища, летища и метрополитени за обществено ползване, преносни проводи (мрежи) на техническ... Цялостно строителство и ремонтни дейности на сгради и съоръжения, електронни съобщителни мрежи, пристанища, летища и метрополитени за обществено ползване, преносни проводи (мрежи) на техническата инфраструктура, както и съоръженията към тях; изграждане, ремонт и поддръжка на водопроводни и канализационни мрежи, помпени станции, пречиствателни станции, хидротехнически съоръжения, корекции на реки; строителство, ремонт, преустройства и укрепвания на мостови съоръжения; строителство и ремонт на железопътни линии и съоръжения към тях; строителство, ремонт, експлоатация и поддържане на пътища и пътни обекти, включително пътни и попадащи в сервитута на пътя съоръжения, транспортни обекти от всякакъв характер, както и търговска дейност, свързана с горепосочените видове работи; проектиране; обучение, консултации, офериране; вътрешна и външна търговия с промишлени стоки, горива, търговско представителство и посредничество по целия спектър на търговската дейност, разрешена от закона, хотелиерски и ресторантьорски услуги, туроператорска дейност, авторемонтни, таксиметрови и транспортни услуги, строителни, бояджийски и комунално-битови услуги; строително предприемачество, складови, спедиционни сделки, лизинг, посредничество при информиране и наемане на работа в страната и чужбина; производство и търговия с промишлена и селскостопанска продукция, включително и посадъчен материал за декоративни и плододаващи растения; производство, търговия на едро и дребно, внос и износ на цветя, декоративна, овощна растителност, зеленчуци и всички видове селскостопански произведения - растителни и животински, производство и търговия с пластмаси, керамика, проектиране, аранжиране, озеленяване и чистота на вътрешен и външен интериор, екологични разработки и консултантски услуги; производство и търговия на растителен материал; почистване на административни сгради, промишлени предприятия и съоръжения и съпътстващи дейности и услуги; изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана, тръбопроводи, газоходи, резервоари, газголдери и силози. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Даниела Йорданова Арабаджиева (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Даниела Йорданова Арабаджиева 200.00 лв - 0.21% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: "ИНТЕЛИХАУС" ЕООД 93,930.00 лв - 99.79% дял (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Даниела Йорданова Арабаджиева (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
94,130 лева (94,130 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 133,000 -93.12% - -
2020 1,932,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 7 -53.33%
2020 15

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕВНЯ-КОНСТРУКШЪН ООД на латиница ""DEVNYA-KONSTRUKSHAN" ЕOOD" с ЕИК/ПИК 201339322 е основана на 17 Ноември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕВНЯ-РАЙКОМЕРС", но на 29 Декември 2017 година то бива сменено на сегашното "ДЕВНЯ-КОНСТРУКШЪН". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 94,130 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 133,000 лв.

Хронология

2010-11-17
Регистрация на фирмата

2011-04-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201339322 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-12-29
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕВНЯ-РАЙКОМЕРС на ДЕВНЯ-КОНСТРУКШЪН
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-02-21
Промяна предмет на дейност
- Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство, опазване на околната среда и транспортната инфраструктура.
+ Цялостно строителство и ремонтни дейности на сгради и съоръжения, електронни съобщителни мрежи, пристанища, летища и метрополитени за обществено ползване, преносни проводи (мрежи) на техническата инфраструктура, както и съоръженията към тях. Изграждане, ремонт и поддръжка на водопроводни и канализационни мрежи, помпени станции, пречиствателни станции, хидротехнически съоръжения, корекции на реки. Строителство, ремонт, преустройства и укрепвания на мостови съоръжения. Строителство и ремонт на железопътни линии и съоръжения към тях. Строителство, ремонт, експлоатация и поддържане на пътища и пътни обекти, включително пътни и попадащи в сервитута на пътя съоръжения, транспортни обекти от всякакъв характер, както и търговска дейност, свързана с горепосочените видове работи. Проектиране. Обучение, консултации, офериране. Вътрешна и външна търговия с промишлени стоки, горива, търговско представителство и посредничество по целия спектър на търговската дейност, разрешена от закона, хотелиерски и ресторантьорски услуги, туроператорска дейност, авторемонтни, таксиметрови и транспортни услуги, строителни, бояджийски и комунално-битови услуги; строително предприемачество, складови, спедиционни сделки, лизинг, посредничество при информиране и наемане на работа в страната и чужбина; Производство и търговия с промишлена и селскостопанска продукция, включително и посадъчен материал за декоративни и плододаващи растения; Производство, търговия на едро и дребно, внос и износ на цветя, декоративна, овощна растителност, зеленчуци и всички видове селскостопански произведения – растителни и животински, производство и търговия с пластмаси, керамика, проектиране, аранжиране, озеленяване и чистота на вътрешен и външен интериор, екологични разработки и консултантски услуги. Производство и търговия на растителен материал. Почистване на административни сгради, промишлени предприятия и съоръжения и съпътстващи дейности и услуги. Изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана, тръбопроводи, газоходи, резервоари, газголдери и силози.”

2019-12-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-10-02
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
- "Райкомерс-Конструкшън" АД - 100 лв - 0.11% дял
- "Девня-Трейд" ООД - 100 лв - 0.11% дял
+ "ИНТЕЛИХАУС" ЕООД - 93930 лв - 99.79% дял
+ Даниела Йорданова Арабаджиева - 200 лв - 0.21% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Цялостно строителство и ремонтни дейности на сгради и съоръжения, електронни съобщителни мрежи, пристанища, летища и метрополитени за обществено ползване, преносни проводи (мрежи) на техническата инфраструктура, както и съоръженията към тях. Изграждане, ремонт и поддръжка на водопроводни и канализационни мрежи, помпени станции, пречиствателни станции, хидротехнически съоръжения, корекции на реки. Строителство, ремонт, преустройства и укрепвания на мостови съоръжения. Строителство и ремонт на железопътни линии и съоръжения към тях. Строителство, ремонт, експлоатация и поддържане на пътища и пътни обекти, включително пътни и попадащи в сервитута на пътя съоръжения, транспортни обекти от всякакъв характер, както и търговска дейност, свързана с горепосочените видове работи. Проектиране. Обучение, консултации, офериране. Вътрешна и външна търговия с промишлени стоки, горива, търговско представителство и посредничество по целия спектър на търговската дейност, разрешена от закона, хотелиерски и ресторантьорски услуги, туроператорска дейност, авторемонтни, таксиметрови и транспортни услуги, строителни, бояджийски и комунално-битови услуги; строително предприемачество, складови, спедиционни сделки, лизинг, посредничество при информиране и наемане на работа в страната и чужбина; Производство и търговия с промишлена и селскостопанска продукция, включително и посадъчен материал за декоративни и плододаващи растения; Производство, търговия на едро и дребно, внос и износ на цветя, декоративна, овощна растителност, зеленчуци и всички видове селскостопански произведения – растителни и животински, производство и търговия с пластмаси, керамика, проектиране, аранжиране, озеленяване и чистота на вътрешен и външен интериор, екологични разработки и консултантски услуги. Производство и търговия на растителен материал. Почистване на административни сгради, промишлени предприятия и съоръжения и съпътстващи дейности и услуги. Изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана, тръбопроводи, газоходи, резервоари, газголдери и силози.”
+ Цялостно строителство и ремонтни дейности на сгради и съоръжения, електронни съобщителни мрежи, пристанища, летища и метрополитени за обществено ползване, преносни проводи (мрежи) на техническата инфраструктура, както и съоръженията към тях; изграждане, ремонт и поддръжка на водопроводни и канализационни мрежи, помпени станции, пречиствателни станции, хидротехнически съоръжения, корекции на реки; строителство, ремонт, преустройства и укрепвания на мостови съоръжения; строителство и ремонт на железопътни линии и съоръжения към тях; строителство, ремонт, експлоатация и поддържане на пътища и пътни обекти, включително пътни и попадащи в сервитута на пътя съоръжения, транспортни обекти от всякакъв характер, както и търговска дейност, свързана с горепосочените видове работи; проектиране; обучение, консултации, офериране; вътрешна и външна търговия с промишлени стоки, горива, търговско представителство и посредничество по целия спектър на търговската дейност, разрешена от закона, хотелиерски и ресторантьорски услуги, туроператорска дейност, авторемонтни, таксиметрови и транспортни услуги, строителни, бояджийски и комунално-битови услуги; строително предприемачество, складови, спедиционни сделки, лизинг, посредничество при информиране и наемане на работа в страната и чужбина; производство и търговия с промишлена и селскостопанска продукция, включително и посадъчен материал за декоративни и плододаващи растения; производство, търговия на едро и дребно, внос и износ на цветя, декоративна, овощна растителност, зеленчуци и всички видове селскостопански произведения - растителни и животински, производство и търговия с пластмаси, керамика, проектиране, аранжиране, озеленяване и чистота на вътрешен и външен интериор, екологични разработки и консултантски услуги; производство и търговия на растителен материал; почистване на административни сгради, промишлени предприятия и съоръжения и съпътстващи дейности и услуги; изработка и монтаж на метални конструкции от листова и профилна стомана, тръбопроводи, газоходи, резервоари, газголдери и силози.

2021-03-05

2021-03-16

2023-07-04

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма