Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Селект Акаунтинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201345211
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201345211 от 2010-12-10 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 29, 2010 17:23
Наименование
Селект Акаунтинг
Транслитерация
Select accounting
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, Владислав Варненчик, 281 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Счетоводни услуги, финансово посредничество, търговия и управление на недвижими имоти, лизинг и лизингови дейности, рекламни услуги, маркетингови проучвания, сделки с интелектуална собстве... Счетоводни услуги, финансово посредничество, търговия и управление на недвижими имоти, лизинг и лизингови дейности, рекламни услуги, маркетингови проучвания, сделки с интелектуална собственост, програмни, рекламни, информационни продукти и иновационни технологии, търговско представителство и посредничество, подготовка и реализация на инвестиционни проекти по европейски програми, както и всяка друга дейност, не забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Стоянов Христов (свързан с 38 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН СТОЯНОВ ХРИСТОВ (свързан с 38 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Селект Акаунтинг ЕООД на латиница "Select accounting" с ЕИК/ПИК 201345211 е основана на 29 Ноември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕА ТОЙС", но на 9 Септември 2015 година то бива сменено на сегашното "Селект Акаунтинг". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2010-11-29
Регистрация на фирмата

2010-12-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201345211 на основание друго от ЗДДС

2015-09-09
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕА ТОЙС на Селект Акаунтинг
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, 169
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, Владислав Варненчик, 281
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство на стоки, незабранени от закона на страната; търговия на едро и дребно в страната и чужбина, включително външнотърговска дейност; производство и търговска реализация на разрешени от закона стоки; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество; складови сделки; лизинг; строителство, дизайн, проектиране, предприемачество, посредничество и сделки с недвижими имоти; комисионна, спедиционна и лизингова дейност; хотелиерство, ресторантьорство, обществено хранене, туризъм; организация на увеселителни, развлекателни и атрактивни дейности - извършване на услуги и дейности, разрешени от закона.
+ Счетоводни услуги, финансово посредничество, търговия и управление на недвижими имоти, лизинг и лизингови дейности, рекламни услуги, маркетингови проучвания, сделки с интелектуална собственост, програмни, рекламни, информационни продукти и иновационни технологии, търговско представителство и посредничество, подготовка и реализация на инвестиционни проекти по европейски програми, както и всяка друга дейност, не забранена от закона.

2017-07-03
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма